| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Benyb
|
| Пуснато на: 09 Мар 2007 14:07 Заглавие: Изложби в Пловдив |
|
|
CAC Пловдив - 30 (петък) март 2007г.
Дата: 30 (петък) март 2007г.
Място: Палата 18 на Международен Панаир Пловдив и терена пред нея.
Вход за участници, зрители и автомобили: До палата 18 от към р. Марица.
Прием на кучета: от 10:00ч. до 10:30ч.
Съдене: от 10:30ч. до 12:45ч.
Конкурсна програма: от 13:00ч. до 14:00ч.
Съдии:
I FCI гр. - Тихомир Карагьозов
II FCI гр. - Анна Димитрова и Емин Гичмен
III FCI гр. - Андон Тодоров
IV FCI гр. - Тихомир Карагьозов
V FCI гр. (сибирско хъски) - Андон Тодоров
V FCI гр. (без сибирско хъски) - Галина Тодорова
VI FCI гр. - Галина Тодорова
VII FCI гр. - Андон Тодоров
VIII FCI гр. - Андон Тодоров
IX FCI гр. - Галина Тодорова
X FCI гр. - Галина Тодорова
Конкурси:
Всички (трите) хендлерски конкурса - Андон Тодоров
Двойки - Димитър Чернаев
Група на потомците - Тихомир Карагьозов
Развъдници - Галина Тодорова
Бебе (от 3м. до 6м.) - Димитър Чернаев
Подрастващи (от 6м. до 9м.) - Тихомир Карагьозов
BIS млади (от 9м. до 18м.) - Галина Тодорова
BIS - Андон Тодоров
(Организаторите на изложбата си запазват правото за евентуални промени в съдийски състав, в деня на изложбата)
Такси за участие:
1. За членове на БРФК и организации в договорни отношения с нея:
- първо куче - 25лв.
- всяко следващо - по 20лв. (за кучета принадлежащи на един собственик по родословие)
- кучета клас бебе и подрастващи - по 20лв.
- клас ветерани - 25лв. (по новите постановки на FCI тези кучета се състезават за титлите: BOB, BOS, BOG, BIS)
- участието в хендлерските конкурси е безплатно
- конкурсите: двойки, група на потомците и развъдник - по 25лв.
2. За членове на организации на FCI нямащи подписани договори с БРФК за намаление на таксите за участие:
- първо куче - 25 евро
- всяко следващо - по 20 евро (за кучета принадлежащи на един собственик по родословие)
- кучета клас бебе и подрастващи - по 20 евро
- клас ветерани - евро (по новите постановки на FCI тези кучета се състезават за титлите: BOB, BOS, BOG, BIS)
- участието в хендлерските конкурси е безплатно
- конкурсите: двойки, група на потомците и развъдник - по 25 евро.
Записвания и плащания могат да се извършат и деня на изложбата на място. Ако искате кучето Ви да е вписано в каталога, то трябва да изпратите заявка:
по факс - 032/99 21 20,
или на e-mail: atodorov@mail.bg
най-късно на 26.03.2007.
CACIB Пловдив 31.03.2007 - съдийски състав
Radoslav Stoinov (Bulgaria) - I, VII, VIII
Galina Todorova (Bulgaria) - IV, VI, териери (секции 2 и 4)
Eugeny Kuplyauskas (Russia) - II, V
Lilian de Ridder (Belgium) - IX, X, териери (секции 1 и 3)
Andon Todorov (Bulgaria) - черен териер
Краен срок за записване - 21.03.2007 |
|
| Върнете се в началото |
|
jazzmancho
Местожителство: София
|
| Пуснато на: 09 Мар 2007 20:00 Заглавие: |
|
|
| като пускаш такава информация, правиш ли си сметка как ще ни посрещнеш и какви забавления ще предвидиш за нас и нашите кученца?? |
|
|
Benyb
|
| Пуснато на: 09 Мар 2007 21:41 Заглавие: |
|
|
| Да-ако дойдете на петъчната изложба със сигурност мога да ви осигуря културно-масова проява понеже ще съм на работа естествено :smile91 :smile18 |
|
|
Benyb
|
| Пуснато на: 11 Мар 2007 20:00 Заглавие: |
|
|
уточнение за CACIB изложбата на 31.03-мястото на провеждане е променено-изложбата ще бъде на "Охлюва"-поляната на Младежкия хълм .Прием на кучетата от 9.30 до 10 часа.
за всички,които са идвали на тренировки в Пловдив-това е полянката,на която тренирахме.
Ето и линк,който би могъл да ви ориентира
http://www.bgmaps.com/map.asp?sid=bc91cbe99ef9c67dd90416b861a3c5ac&ix=23&iy=21 |
|
|
jazzmancho
|
| Пуснато на: 29 Мар 2007 13:51 Заглавие: |
|
|
| пожелавам на всички успешно представяне утре и вдругиден. много титли и слънчево време. |
|
|
itavet
Местожителство: sofiq
|
| Пуснато на: 29 Мар 2007 17:13 Заглавие: |
|
|
jazzmancho написа: пожелавам на всички успешно представяне утре и вдругиден. много титли и слънчево време.
Нас ще Ни представят батко Румен и кака Светла, че ние ще се събираме на събрание..... :smile9 . |
|
|
Benyb
|
| Пуснато на: 30 Мар 2007 14:31 Заглавие: |
|
|
Честито на днешните участници! За съжаление не можах да ги видя,ала новините дето дочух ми харесаха :smile116
Браво на Бъди,Монти,Ланс и Мира! Чакаме подробни резултати и снимки! 8)
И успех утре на всички от нас! :smile9 |
|
|
jazzmancho
|
| Пуснато на: 30 Мар 2007 18:04 Заглавие: |
|
|
| Големи честитки и от нас!!! Не знам какво точно е станало, но съм сигурен, че са се представили на ниво. Успех на групата утре. Подкреплението иде - Куба, Джиджи, Деси и Кори!!! |
|
|
Morti:)
|
| Пуснато на: 31 Мар 2007 9:31 Заглавие: |
|
|
как ме е яд,че изпускам всичкоооооооооооо :smile3
ИСКАМ СНИМКИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ :smile15 |
|
|
jazzmancho
|
| Пуснато на: 02 Апр 2007 14:58 Заглавие: |
|
|
| като гледам явно аз ще съм първият, който ще драсне малко за изложбите. Аз лично бях в събота (31.03). Атмосферата беше екстремална - студ и дъжд. Непрекъснато. Да съхраниш себе си и кучето в нормален и чист вид беше невъзможно. Това разбира се се отрази на представянето и съответно на класирането. Съдийството в няко от ринговете повече от странно. Кучета, които през живота си не са виждали по-слаба оценка от "отличен" получаваха "много добър". За пръв път чух при описанието определението "сравнително добър", което ми прозвуча като изсмукано от пръстите, за да се оправдае окончателното класиране. Много се радвам, че Бъди, Монти,Куба, Кори, Джиджи и Деси се представиха чудесно. Мира и Мина също бяха страхотни, само дето замалко да ги забравят, че са записани да участват. Класирането ще го поместя малко по-нататък. |
|
|
desi6
|
| Пуснато на: 02 Апр 2007 16:00 Заглавие: |
|
|
| Включваме се в темата от името на Бъди и Монти- супер щастливи,че дори и на изложбата успяха да се издокарат в обичайния си неописуемо прасешки стайлинг. То и нямаше да е как иначе при толкова кал и вода наоколо. За съжаление нямаме нито една снимка, но едва ли на някой му е останала свободна ръка/ от чадъри и др.такива/, че да снима. Аз лично съм доволна, дотолкова доколкото Бъди само допреди седмица беше толкова горкичък след проблема със слюнчената си жлеза, че не си и помисляхме да показваме, камо ли да се борим за второто място,което му отредиха. Честитим на всички прекрасни създания, които въпреки екстремната обстановка представиха по достоен начин породата, разбира се и на щастливите им стопани, с които ни е баш драго да се виждаме. Жалко,че нямаше вариант след изложбата да се почерпим в някоя от хубавите кръчми на открито наоколо, а изложбените експонати да се довършат напълно.Специално нашите два пубертета- Бъди и Монти дадоха всичко от себе си, за да ги помислят всички за тюлени - щастливо се хвърляха, овъртолваха, изтягаха и ровеха в калта, а Бъди, разнежен от срещата с милата Кори, се опита и нея да омаже качествено! |
|
|
Benyb
|
| Пуснато на: 03 Апр 2007 14:01 Заглавие: |
|
|
| Деси,можеш ли да ми кажеш класирането във вашия клас за събота? |
|
|
jazzmancho
|
| Пуснато на: 04 Апр 2007 0:13 Заглавие: |
|
|
при мен беше така
Клас Млади женски
1. SWANAVLY RAY OF GRACE - мн. перспективно
2. ANGELA'S GOLDENS LUCKY SMILE ж от София, произв. Angelas Goldens, собств. Мариана Кадинова - мн. перспективно
Клас Открит женски
1. TRAMIN ODESSA - отличен, САС
2. ZIA KAROLINA - не знам оценката |
|
|
desi6
|
| Пуснато на: 04 Апр 2007 9:38 Заглавие: |
|
|
Класирането при нас / клас млади/ от САСІВ-а е така :
APOLON/ MONTE CHRISTO 5/ от Пловдив, производител Sokolovic Nikola,собственик Ема Кекеманова - оценка Много перспективен-1
ANGELA'S GOLDEN'S LUCKY STONE / Бъди/от Пловдив, производител ANGELA'S Golden's, собственик Роми Влашка- оценка Много перспективен-2
GOLDNESS COUNT MONTE CHRISTO / мисля,че другото му име е или Лъки,или Ланс/, от София, производител Ивелина Недева, собственик Здравко Линкин- оценка много перспективен-3 /това е кучето, к. водеше Галя/
Ще пробвам да кача снимки, които ми пратиха и доколкото разбирам са от сайта на другия голдънски клуб. Вероятно ще опитам в някоя от галериите.Както вече споменах- нямаме нито една "собствена" снимка. Но пък някой друг ни е снимал, за което разбира се сме благодарни. |
|
|
desi6
|
| Пуснато на: 04 Апр 2007 10:01 Заглавие: |
|
|
| Успях да кача снимките, които ми пратиха в галерия 2! |
|
|