| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
deska
Местожителство: СВИЩОВ
|
| Пуснато на: 05 Мар 2007 9:38 Заглавие: възпаление на лакътна става |
|
|
| Търся информация за възпаление на лакътна става-симптоми,лечение ,но не мога да открия информация :( Ако можете да ми помогнете,ще съм много благодарна :oops: |
|
| Върнете се в началото |
|
itavet
Местожителство: sofiq
|
| Пуснато на: 05 Мар 2007 23:24 Заглавие: Re: възпаление на лакътна става |
|
|
deska написа: Търся информация за възпаление на лакътна става-симптоми,лечение ,но не мога да открия информация :( Ако можете да ми помогнете,ще съм много благодарна :oops:
Кое точно възпаление Ви интересува или по-правилно е да запитам - от какъв характер възпаление?
По принцип най-точно описани са в различните учебници |
|
|
deska
|
| Пуснато на: 06 Мар 2007 10:16 Заглавие: |
|
|
| За характера на възпалението не мога да кажа нищо защото и доктора не ми е казал какво е-каза че бурсата е увеличена и засега го третираме с Кортизон и антибиотик.Засега има лек ефект и кучето куца по малко.А аз исках да прочета нещо повече защото реално не знам още защо се е получило и ако зависи нещо от мен искам да го предотвратя за в бъдеще.А иначе Торо е вече на 8 месеца,луд е за трима,но сега няма нищо общо с предишното куче,унил и всякаш уплашен-избягва да се движи :cry: :cry: |
|
|
deska
|
| Пуснато на: 08 Май 2007 21:35 Заглавие: |
|
|
Здравейте
пак сме ние с Торо и отново су6тият проблем,само че този път казаха 4е няма признаци на възпаление а ку4ето си куца и куца.Изцедиха му аналните жлези и мубиха кортизонов препарат и това е :(((( Но защо той нее добре :shock: :shock: |
|
|
itavet
|
| Пуснато на: 10 Май 2007 9:54 Заглавие: |
|
|
deska написа: Здравейте
пак сме ние с Торо и отново су6тият проблем,само че този път казаха 4е няма признаци на възпаление а ку4ето си куца и куца.Изцедиха му аналните жлези и мубиха кортизонов препарат и това е :(((( Но защо той нее добре :shock: :shock:
ами така ще е... ще си слагате кортизони, ще си цедите жлезите и ефекта ще е нулев!!!!!!
Опс, грешка, няма да е нулев - ефект ще има и той ще е окепазяване ставите на кучето!
сменете си докторааааааааааа |
|
|
deska
|
| Пуснато на: 11 Май 2007 7:54 Заглавие: |
|
|
Много хубав съвет,но когато живееш в малък град с двама доктори не е толкова лесно,особено когато е спешно:(((
А за жлезите е ясно че не е от това :twisted: |
|
|
itavet
|
| Пуснато на: 15 Май 2007 17:13 Заглавие: |
|
|
deska написа: Много хубав съвет,но когато живееш в малък град с двама доктори не е толкова лесно,особено когато е спешно:(((
А за жлезите е ясно че не е от това :twisted:
палите колата и отивате до по-голям град... |
|
|
| |