| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
itavet
Местожителство: sofiq
|
| Пуснато на: 28 Фев 2007 13:50 Заглавие: НОВИЯТ ПРОЕКТО ЗАКОН ЗА ЗВМД- ненормална работа |
|
|
http://www.parliament.bg/bills/40/754-01-28.rtf
коментарите от вас |
|
| Върнете се в началото |
|
@moril
Местожителство: сф
|
| Пуснато на: 28 Фев 2007 14:18 Заглавие: Re: НОВИЯТ ПРОЕКТО ЗАКОН ЗА ЗВМД- ненормална работа |
|
|
itavet написа: http://www.parliament.bg/bills/40/754-01-28.rtf
коментарите от вас
чл. 50 е особено интересен и популярен в случая...макар и по-надолу да се "обяснява" че под развъждане се разбира "поне веднъж годишно" каквото и да значи това...тази г-жа МАнева мисля че се сещам коя е...а и не е за ВМД а е за ЗАЩИТА НА ЖИВОТНИТЕ БЕ АЛООООО!!! |
|
|
itavet
Местожителство: sofiq
|
| Пуснато на: 28 Фев 2007 14:35 Заглавие: Re: НОВИЯТ ПРОЕКТО ЗАКОН ЗА ЗВМД- ненормална работа |
|
|
@moril написа: itavet написа: http://www.parliament.bg/bills/40/754-01-28.rtf
коментарите от вас
чл. 50 е особено интересен и популярен в случая...макар и по-надолу да се "обяснява" че под развъждане се разбира "поне веднъж годишно" каквото и да значи това...тази г-жа МАнева мисля че се сещам коя е...а и не е за ВМД а е за ЗАЩИТА НА ЖИВОТНИТЕ БЕ АЛООООО!!!
знам деееее, обърках се моя грешка!!!!! Той е към ЗВМД |
|
|
Benyb
|
| Пуснато на: 01 Мар 2007 14:06 Заглавие: |
|
|
| В един друг форум,където тече дискусия по същия проблем прочетох,че до момента вече два клуба са внесли предложения за проекто-изисквания за развъдници и са внесени в канцеларията на БРФК.Идеята доколкото разбрах е БРФК да се опита да промени тези точки на проектозакона,защото това,което четем сега е меко казано идиотско. |
|
|
J
Местожителство: София
|
| Пуснато на: 01 Мар 2007 16:52 Заглавие: |
|
|
Раздел ІІІ
Забрани
Чл.9.
(1) Забранява се проявата на жестокост към животните.
(2) За жестокост се счита:
5. развъждане, което причинява болка, страдание и/или трайно увреждане на животното;
6. внасяне, търговия и придобиване на животни, обект на развъждане по т. 5;
мога ли да помоля за коментар за това защото явно аз не мога да го осмисля.може ли да се търгува или не и ако да при какви условия |
|
|
jazzmancho
|
| Пуснато на: 01 Мар 2007 16:56 Заглавие: |
|
|
В този проектозакон има достатъчно недомислици. Като се почне с това, че в глава " Животни-компаньони" става въпрос само за кучета. Никъде няма конкретно определение кое се счита за животно-компаньон. Нима кравата или козата не стават за компаньони?Нещата, които подлежат на преработка са толкова много.
Но ние не трябва да се оставяме да се гъбаркат с нас!!!! Предлагам, ако се предложи на гласуване закона в този му вид, да блокираме площада пред Параламента...и Орлов мост, разбира се..както е по традиция :smile93 |
|
|
jazzmancho
|
| Пуснато на: 01 Мар 2007 17:25 Заглавие: |
|
|
Benyb написа: В един друг форум,където тече дискусия по същия проблем прочетох,че до момента вече два клуба са внесли предложения за проекто-изисквания за развъдници и са внесени в канцеларията на БРФК.Идеята доколкото разбрах е БРФК да се опита да промени тези точки на проектозакона,защото това,което четем сега е меко казано идиотско.
Аз също надникнах във въпросния форум. Особено ме впечатлиха призивите за обединение на българските кинолози чрез БРФК в борбата срещу проектозакона...забавно. Да се надяваш на БРФК, с настоящото й управление, да защити интересите на всички български кинолози. Доста лицемерно не мислите ли? :smile11 |
|
|
@moril
Местожителство: сф
|
| Пуснато на: 02 Мар 2007 10:07 Заглавие: |
|
|
jazzmancho написа: Benyb написа: В един друг форум,където тече дискусия по същия проблем прочетох,че до момента вече два клуба са внесли предложения за проекто-изисквания за развъдници и са внесени в канцеларията на БРФК.Идеята доколкото разбрах е БРФК да се опита да промени тези точки на проектозакона,защото това,което четем сега е меко казано идиотско.
Аз също надникнах във въпросния форум. Особено ме впечатлиха призивите за обединение на българските кинолози чрез БРФК в борбата срещу проектозакона...забавно. Да се надяваш на БРФК, с настоящото й управление, да защити интересите на всички български кинолози. Доста лицемерно не мислите ли? :smile11
не е лицемерно а перверзно:) |
|
|
jazzmancho
|
| Пуснато на: 02 Мар 2007 15:08 Заглавие: |
|
|
@moril написа: не е лицемерно а перверзно:)
пардон, прав сте |
|
|
| |