| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
jazzmancho
Местожителство: София
|
| Пуснато на: 17 Фев 2007 17:21 Заглавие: Нова свадба |
|
|
| С особено вълнение съобщавам, че миналата седмица, навръх Свети Валентин, нашата Фридичка (Aphrodite Alicerite) се венча за Тото (Fiveshill Silent Observer ). Надявам се любовната игра да е била ползотворна и да ни дарят скоро с малки пухкави бебоци, да им се радваме от все сърце. :) |
|
| Върнете се в началото |
|
Morti:)
|
| Пуснато на: 18 Фев 2007 12:31 Заглавие: |
|
|
| :smile2 |
|
|
jazzmancho
|
| Пуснато на: 14 Апр 2007 15:28 Заглавие: |
|
|
| скъпи голдениери, за наша огромна радост хвърлените усилия и ентусиазъм бяха възнаградени и Фридичка, нашата мила красавица очаква бебенца. По разчети на нейните грижовни родители красавицата трябва да роди на 15.04. Стискаме й палци и желаем успешно и леко раждане. Ще ви държим в течение за по-нататъшното развитие на това вълнуващо събитие. :smile27 |
|
|
penev
|
| Пуснато на: 19 Апр 2007 8:51 Заглавие: |
|
|
| Здравей, jazzmancho. Надявам се кученцата са се родили и са добре. Предполагам че рано или късно ще им потърсиш стопани. Твойта Фридичка я видях и е супер. Възможно ли е да напишеш имена на някой наследници на таткото Тото? |
|
|
penev
|
| Пуснато на: 19 Апр 2007 9:27 Заглавие: |
|
|
| А и между другото не съм търговец. Просто искам Голдън Ретривър, но истински, защото си имам една кавказка овчарка на 5 год. с много голямо родословие и много голяма дисплазия купена от развъдник (Митко Драганов). Сега ми се иска просто да съм по внимателен |
|
|
jazzmancho
|
| Пуснато на: 19 Апр 2007 13:58 Заглавие: |
|
|
penev написа: А и между другото не съм търговец. Просто искам Голдън Ретривър, но истински, защото си имам една кавказка овчарка на 5 год. с много голямо родословие и много голяма дисплазия купена от развъдник (Митко Драганов). Сега ми се иска просто да съм по внимателен
застраховка с/у дисплазия няма, това би трябвало да го знаеш вече. Родителите на Тото можеш да видиш тук. Кученцата би трябвало да са живи и здрави. Дотолкова, че Фрида и Тото имат коректни тазобедрени и лакътни стави. :) |
|
|
jazzmancho
|
| Пуснато на: 19 Апр 2007 14:04 Заглавие: |
|
|
| Голямата новина е вече факт - нашата Фрида стана новоизлюпена мама на 4 малки златни пухчета. Дано всичко е наред с бебетата и нея, съвсем скоро да имаме честта и радостта да ги видим наживо. Тук естествено ще ви държим в течение и своевременно ще поместваме техните снимки от първите моменти на този свят. |
|
|
Morti:)
|
| Пуснато на: 19 Апр 2007 14:38 Заглавие: |
|
|
ей,честити бебета на Фрида и Тото :smile116
Да са живи и здрави и да си намерят добри и отговорни стопани :smile9 |
|
|
Benyb
|
| Пуснато на: 19 Апр 2007 15:30 Заглавие: |
|
|
| Браво!Честито на мама Фрида и да порастнат здрави и красиви златните бебета! |
|
|
penev
|
| Пуснато на: 19 Апр 2007 15:38 Заглавие: |
|
|
Е честити ви бебета, да са живи и здрави и да ви радват.
И наистина ако не сте си намерили предварително стопани може да ме информирате на e-mail който сигурно вие знаете ама за всеки случай ipenev@antolabg.com
Успех! |
|
|
itavet
Местожителство: sofiq
|
| Пуснато на: 19 Апр 2007 21:00 Заглавие: |
|
|
Щастливата мама Фрида с 4-те малки разбойничета - 2 момичета и 2 момчета!
При първата бебешка консултация се установи,че всичко е наред!!!
ПОжелавам им да растат здрави и да се сдобият с готини стопани :lol: |
|
|
jazzmancho
|
| Пуснато на: 20 Апр 2007 7:44 Заглавие: |
|
|
| ех, че готини бомбони!!!! Цанко както винаги е на ниво. Такава кошара е спретнал - за чудо и приказ. Бебетата изглеждат супер. Живи и здрави!!! |
|
|
jazzmancho
|
| Пуснато на: 20 Апр 2007 17:52 Заглавие: |
|
|
| само да допълня, че информация за бебетата на Фрида можете да получите също така и на 0888615360 (Цанко) |
|
|
jazzmancho
|
| Пуснато на: 02 Май 2007 11:54 Заглавие: |
|
|
| как мина първото посещение при малките? има ли нови снимки? давайте инфо - треперим от вълнение... |
|
|
itavet
Местожителство: sofiq
|
| Пуснато на: 02 Май 2007 12:33 Заглавие: |
|
|
потреперрррррри още малко!!!!! :lol: :lol: :lol:
бебетата са разкошни - дебели и спокойни!!!! Снимки има, но по-късно като се прибера вкъщи!
p.s....Е, да ама нали съм си 'умна' незнам как,но изтрих снимките...Ще трябва Цанко да помолим да качи някоя друга...sorry :( |
|
|
| |