www.golden-bg.com Форуми www.golden-bg.com
Форум за породата Голдън Ретривър

СПЕШНО
Щракнете тук, за да видите оригиналнaта тема
Иди на страница 1, 2  Следваща

www.golden-bg.com Форуми -> Обяви
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
krasir

Местожителство: Варна

Пуснато на: 16 Фев 2007 9:40    Заглавие: СПЕШНО  

Помогнете ми! От Варна съм и имам ретривър на 10 месеца. Налага се обаче да се разделя с него, заради малката ми дъщеря. Тя е втори клас много го обича, но не може да стои сама в къщи с него. Когато излиза той скача върху нея, мислейки, че ще излиза и почти я събаря, когато се прибира - скача от радост, и почти я събаря. Това я плаши много и вече не можем да удържаме положението. Непрекъснато ни въни по телефона и плаче. Няма как, ще трябва да продадем въпреки нежеланието ни. Очаквам съдействието ви.
Върнете се в началото  
Benyb

Пуснато на: 16 Фев 2007 14:06    Заглавие:  

А да ви беше дошло наум,че е възможно да се опитате да го научите това куче да се държи така,че да не пречи на детето?Да потърсите човек,който разбира от дресура,за да ви помогне?И изобщо да се погрижите малко от малко това куче да слуша? :shock:
Абе хора,като взимате куче все едно е плюшена играчка за детето какво очаквате... :x
Върнете се в началото  
krasir

Пуснато на: 16 Фев 2007 14:44    Заглавие:  

Съдите прекалено строго според мен. Опитахме какво ли не. Той е много добър, когато си около него, т.е. вече в къщи и въобще с всички останали. Към нея обаче има специално отношение още от първия ден, в който го взехме. Тя много се страхуваше от него и й беше необходимо време, за да се адаптира и да свикне. И все още мисля, че вътрешно се бори със този свой страх в някои ситуации. И той може би затова към нея се отнася по-друг начин отколкото към останалите хора. Не разбирам много от кучешка психика, но детската ми е ясна, и знам, че не мога да ърпя детето ми всеки ден да плаче по телефона заради него. Съжалявам, но не мога да приема думите ви.
Върнете се в началото  
Benyb

Пуснато на: 16 Фев 2007 15:17    Заглавие:  

Съжалявам ако съм ви обидила.Но не е ли редно да помислим много добре преди да вземем куче в къщи,за да не се получи подобна неприятна ситуация.
Между другото при така описаната ситуация не бих оставяла детето и кучето сами(принципно-независимо от това,че вече търсите нови собственици).
Пожелавам да му намерите бързо стопани,на които непременно обяснете подробно всички негови лоши навици,с които трябва да се справят.
Върнете се в началото  
@moril

Местожителство: сф

Пуснато на: 16 Фев 2007 16:23    Заглавие:  

krasir написа: Съдите прекалено строго според мен. Опитахме какво ли не. Той е много добър...

Това, че не Ви харесват коментарите на хора, поназнайващи по нещо от тематиката, не означава, че Ви съдят прекалено строго, а още по-малко означава, че сте опитали ВСИЧКО. "КАКВО ЛИ НЕ" разбрахме, че сте опитали. При всички случай е явно, че сте опитали грешните неща. Ако имате сърце за кучето си освен за детето си се обърнете към истински специалист, пък после търсете начин как да изоставите най-безболезнено онова "много добро" безсловесно четирикрако, разчитащо на Вас както в живота така и в смъртта си. Внимавайте много при избора си, някои неща никога не остават безнаказани...
Върнете се в началото  
krasir

Пуснато на: 16 Фев 2007 16:26    Заглавие:  

За съжаление, нямам голям избор що се касае до оставянето им двамата сами в къщи. Ние с мъжа сме по цял ден на работа, а те двамата със сина ми са в обратни смени на училище. А не искам да го загварям на ерасата или в банята. Това ще е мъчение за него. Танго го взехме главно заради нея, но не предполагахме, че ще възникнат подобни проблеми. Тя много искаше куче, но от първия миг в който го видя се стресна, и това явно си оказа въздействието.Нямаме проблеми, както вече казах, когато ние сме в къщи, само когато е сама. За това моля, в този сайт ако някой може да ми помогне да намеря хора които ще се грижат добре за него да се обади.
Върнете се в началото  
krasir

Пуснато на: 16 Фев 2007 16:31    Заглавие:  

Цитат: При всички случай е явно, че сте опитали грешните неща.
Добре, след като и вие подхождате по този начин, дайте ми съвет какво мога да предпирема в този случай? :?:
Върнете се в началото  
@moril

Пуснато на: 16 Фев 2007 16:49    Заглавие: ????  

krasir написа: Цитат: При всички случай е явно, че сте опитали грешните неща.
Добре, след като и вие подхождате по този начин, дайте ми съвет какво мога да предпирема в този случай? :?:

И ние? И по кой начин че нещо не стана много ясно?
Върнете се в началото  
krasir

Пуснато на: 17 Фев 2007 10:13    Заглавие:  

И аз като много от хората, които влизат тук за първи път ще кажа, е човек влиза тук да търси помощ, а никак не е посрещнат дружелюбно Явно е само за професионалиси И никой нов, който не е на вашето ниво не е добре дошъл Посрещате го с нападки и озлобление Независимо за какво се отнася
Върнете се в началото  
@moril

Пуснато на: 19 Фев 2007 9:04    Заглавие:  

krasir написа: И аз като много от хората, които влизат тук за първи път ще кажа, е човек влиза тук да търси помощ, а никак не е посрещнат дружелюбно Явно е само за професионалиси И никой нов, който не е на вашето ниво не е добре дошъл Посрещате го с нападки и озлобление Независимо за какво се отнася

това че не Ви харесва тонът на написаното от нас не значи че не Ви обичаме ...
Върнете се в началото  
krasir

Пуснато на: 19 Фев 2007 9:30    Заглавие:  

Извинявам се ако съм засегнала някого, но така го почуствах. И все пак ще се повторя - продължавам да продавам кученцето си и наистина ми е много спешно и трябва да стане най-късно до края на тази седмица. За него ще кажа, че е внос от Сърбия, ваксиниран, с паспорт и всичко останало,много е хубав, палав и игрив. Най-много обича да играе с топка... Нямаше да го продавам, ако не ми беше наложително.
Върнете се в началото  
J

Местожителство: София

Пуснато на: 19 Фев 2007 10:33    Заглавие:  

krasir написа: Извинявам се ако съм засегнала някого, но така го почуствах. И все пак ще се повторя - продължавам да продавам кученцето си и наистина ми е много спешно и трябва да стане най-късно до края на тази седмица. За него ще кажа, че е внос от Сърбия, ваксиниран, с паспорт и всичко останало,много е хубав, палав и игрив. Най-много обича да играе с топка. Ако наистина някой иска да помогне нека се обади. 0887 388 451 или на лични. Нямаше да го продавам, ако не ми беше наложително.

не искам да излизам от добрия тон но си мисля че
най-малкото което би трябвало да направите щом сте решили
да се разделите с него е да го ПОДАРИТЕ на някой който ще се грижи за него от тук на сетне а НЕ да го ПРОДАВАТЕ не мислите ли !?!?!?!
Върнете се в началото  
krasir

Пуснато на: 19 Фев 2007 10:55    Заглавие:  

Мислила съм и за това, но за съжаление ми е невъзможно :cry:
Върнете се в началото  
@moril

Пуснато на: 19 Фев 2007 11:11    Заглавие:  

krasir написа: Мислила съм и за това, но за съжаление ми е невъзможно :cry:

и на нас за съжаление ни е невъзможно да Ви разберем ... я по-добре другаде с продажбичката. моля!
Върнете се в началото  
buch

Местожителство: София

Пуснато на: 22 Мар 2007 21:21    Заглавие:  

а просто за инфо каква е цената на кучето.Според мен не трябва да е повече от 100 лева защото кучето е поодраснало ако искате ми пишете на имеила jokosi@abv.bg
Върнете се в началото  

www.golden-bg.com Форуми -> Обяви Иди на страница 1, 2  Следваща
Страница 1 от 2