www.golden-bg.com Форуми www.golden-bg.com
Форум за породата Голдън Ретривър

Гной преди разгонване
Щракнете тук, за да видите оригиналнaта тема

www.golden-bg.com Форуми -> Ветеринарят отговаря
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
xorzi

Местожителство: >>Varna-moreto...:)

Пуснато на: 06 Фев 2007 12:53    Заглавие: Гной преди разгонване  

:D Привет от Слънчева Варна! Ретривърката ми е на 3-години -Джорджия!предния път преди да се разгони имаше изтичане на гной после веднага й дойде :wink: и след 2-месеца обаче предварително ходи на мъжки със райбер :roll: заклещиха се 3- пъти и ни дари с малки кучета сега номера се повтори пак й тече гной от вулвата направиха й кръвна картина и след това се разгони Аз я заведох на мъжа й да си поживее за последно а сега я следя за малки кученца да пак се заклещиха :oops: :D но обаче но ветиринарите са на мнение да й видят сметката и искат при добро желание да се махнело маткта на Джорджия :roll: :? :!: :cry: :arrow: Иначе кучето е в отлична Кондиция дали има подобен случай в историята или :arrow: :arrow: :arrow: :D
Върнете се в началото  
itavet

Местожителство: sofiq

Пуснато на: 06 Фев 2007 13:59    Заглавие: Re: Гной преди разгонване  

xorzi написа: :D Привет от Слънчева Варна! Ретривърката ми е на 3-години -Джорджия!предния път преди да се разгони имаше изтичане на гной после веднага й дойде :wink: и след 2-месеца обаче предварително ходи на мъжки със райбер :roll: заклещиха се 3- пъти и ни дари с малки кучета сега номера се повтори пак й тече гной от вулвата направиха й кръвна картина и след това се разгони Аз я заведох на мъжа й да си поживее за последно а сега я следя за малки кученца да пак се заклещиха :oops: :D но обаче но ветиринарите са на мнение да й видят сметката и искат при добро желание да се махнело маткта на Джорджия :roll: :? :!: :cry: :arrow: Иначе кучето е в отлична Кондиция дали има подобен случай в историята или :arrow: :arrow: :arrow: :D

за историята незнам, а и за кво става въпрос също....
лично аз сметки на животни не виждам....така е в София за Варна нямам идея
Върнете се в началото  
xorzi

Местожителство: >>Varna-moreto...:)

Пуснато на: 06 Фев 2007 17:10    Заглавие: Re: Гной преди разгонване  

itavet написа: xorzi написа: :D Привет от Слънчева Варна! Ретривърката ми е на 3-години -Джорджия!предния път преди да се разгони имаше изтичане на гной после веднага й дойде :wink: и след 2-месеца обаче предварително ходи на мъжки със райбер :roll: заклещиха се 3- пъти и ни дари с малки кучета сега номера се повтори пак й тече гной от вулвата направиха й кръвна картина и след това се разгони Аз я заведох на мъжа й да си поживее за последно а сега я следя за малки кученца да пак се заклещиха :oops: :D но обаче но ветиринарите са на мнение да й видят сметката и искат при добро желание да се махнело маткта на Джорджия :roll: :? :!: :cry: :arrow: Иначе кучето е в отлична Кондиция дали има подобен случай в историята или :arrow: :arrow: :arrow: :D

лично аз сметки на животни не виждам....така е в София за Варна нямам идея Гледай си работата че си Ветиринар но кой е този дето те е излъгал че си такъв ха ха ха ще попитам в бакалията може да ми дадат по свестен отговор направо съм разочарован от цялата работа а то и със това сайтче или без него все тая Но си е така знам че не можеш да ми отговориш на въпроса може би не искаш но не ми харесва това отношение спрямо хората Аз просто търся човек за да дискутираме дадени положения а колкото за това казвам ти че нашите доктори са Софиянци от шопето ако си чувала за Анимо(((( Отивам да си оседлая коня че ще си пояздя малко между другото не желая да ми се дава отговор под какъвто и да е предлог разбрах това което ме интересуваше за вас и екипа не ми е необходимо повече Ай да сте живи и здрави и все така засмяни!!!
Върнете се в началото  
itavet

Местожителство: sofiq

Пуснато на: 06 Фев 2007 19:10    Заглавие: Re: Гной преди разгонване  

xorzi написа: itavet написа: xorzi написа: :D Привет от Слънчева Варна! Ретривърката ми е на 3-години -Джорджия!предния път преди да се разгони имаше изтичане на гной после веднага й дойде :wink: и след 2-месеца обаче предварително ходи на мъжки със райбер :roll: заклещиха се 3- пъти и ни дари с малки кучета сега номера се повтори пак й тече гной от вулвата направиха й кръвна картина и след това се разгони Аз я заведох на мъжа й да си поживее за последно а сега я следя за малки кученца да пак се заклещиха :oops: :D но обаче но ветиринарите са на мнение да й видят сметката и искат при добро желание да се махнело маткта на Джорджия :roll: :? :!: :cry: :arrow: Иначе кучето е в отлична Кондиция дали има подобен случай в историята или :arrow: :arrow: :arrow: :D

лично аз сметки на животни не виждам....така е в София за Варна нямам идея Гледай си работата че си Ветиринар но кой е този дето те е излъгал че си такъв ха ха ха ще попитам в бакалията може да ми дадат по свестен отговор направо съм разочарован от цялата работа а то и със това сайтче или без него все тая Но си е така знам че не можеш да ми отговориш на въпроса може би не искаш но не ми харесва това отношение спрямо хората Аз просто търся човек за да дискутираме дадени положения а колкото за това казвам ти че нашите доктори са Софиянци от шопето ако си чувала за Анимо(((( Отивам да си оседлая коня че ще си пояздя малко между другото не желая да ми се дава отговор под какъвто и да е предлог разбрах това което ме интересуваше за вас и екипа не ми е необходимо повече Ай да сте живи и здрави и все така засмяни!!!

Правилно мойто дете - оседлавай си кончето и си заминавай....За Анимо сме чували,а и те за мен! Това какъв специалист съм или не съм има кой да го каже....А колкото до сайтчето- такива като теб душичке сме ги яли и търпяли...хехехехехе ама как се засмях...
Ей, да не забравя - я питай и за мен в бакалията дали имат кило сирене,че тука по София и това незнаем що е???? Уф, май няма да стане - те нали там ваште бакали само от гной разбират.... :smile67 :smile68 :smile69
Върнете се в началото  

www.golden-bg.com Форуми -> Ветеринарят отговаря
Страница 1 от 1