www.golden-bg.com Форуми www.golden-bg.com
Форум за породата Голдън Ретривър

Търся женски Голдън
Щракнете тук, за да видите оригиналнaта тема

www.golden-bg.com Форуми -> Обяви
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Katrin

Местожителство: София

Пуснато на: 17 Яну 2007 18:28    Заглавие: Търся женски Голдън  

Здравейте, имаме мъжки Голдън ретривър на 3 години. Казва се Раджиф, много е умен и красив, но сме загубили родословието му. Сега искаме да си направим малки голдъни за нас и за приятели, нямаме намерение да ги продаваме на Зоомагазини, защото само като ги видя в клетките ми става жал. Но не сме много наясно как става чифтосването, знаем само че търсим женски Голдън. Бихте ли могли да ме осведомите как трябва да стане и естествено ако някой има женски да ми пише тук или на katrin_tomova@abv.bg
Върнете се в началото  
@moril

Местожителство: сф

Пуснато на: 20 Яну 2007 18:01    Заглавие: Re: Търся женски Голдън  

Katrin написа: Здравейте, имаме мъжки Голдън ретривър на 3 години. Казва се Раджиф, много е умен и красив, но сме загубили родословието му. Сега искаме да си направим малки голдъни за нас и за приятели, нямаме намерение да ги продаваме на Зоомагазини, защото само като ги видя в клетките ми става жал. Но не сме много наясно как става чифтосването, знаем само че търсим женски Голдън. Бихте ли могли да ме осведомите как трябва да стане и естествено ако някой има женски да ми пише тук или на katrin_tomova@abv.bg

няма как да си намерите това което търсите. не и по този начин. не и тук.

с уважение: О.М.
Върнете се в началото  

www.golden-bg.com Форуми -> Обяви
Страница 1 от 1