|
www.golden-bg.com Форум за породата Голдън Ретривър
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Katrin
Местожителство: София
|
| Пуснато на: 17 Яну 2007 18:28 Заглавие: Търся женски Голдън |
|
|
| Здравейте, имаме мъжки Голдън ретривър на 3 години. Казва се Раджиф, много е умен и красив, но сме загубили родословието му. Сега искаме да си направим малки голдъни за нас и за приятели, нямаме намерение да ги продаваме на Зоомагазини, защото само като ги видя в клетките ми става жал. Но не сме много наясно как става чифтосването, знаем само че търсим женски Голдън. Бихте ли могли да ме осведомите как трябва да стане и естествено ако някой има женски да ми пише тук или на katrin_tomova@abv.bg |
|
| Върнете се в началото |
|
@moril
Местожителство: сф
|
| Пуснато на: 20 Яну 2007 18:01 Заглавие: Re: Търся женски Голдън |
|
|
Katrin написа: Здравейте, имаме мъжки Голдън ретривър на 3 години. Казва се Раджиф, много е умен и красив, но сме загубили родословието му. Сега искаме да си направим малки голдъни за нас и за приятели, нямаме намерение да ги продаваме на Зоомагазини, защото само като ги видя в клетките ми става жал. Но не сме много наясно как става чифтосването, знаем само че търсим женски Голдън. Бихте ли могли да ме осведомите как трябва да стане и естествено ако някой има женски да ми пише тук или на katrin_tomova@abv.bg
няма как да си намерите това което търсите. не и по този начин. не и тук.
с уважение: О.М. |
|
| Върнете се в началото |
|
| |
|