| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
lori3610
Местожителство: Пловдив
|
| Пуснато на: 11 Ное 2006 10:35 Заглавие: Търся развъдници за кучета и приемам всякакви съвети |
|
|
Здравейте!Аз съм Лора!Много бих искала да си взема някое мъниче,което ще обичам и ще ме обича!Прочетох и записах телефоните на представените в сайта развъдници,но искам да си взема перфекното за мен куче.Вече знам,че искам обичлив Голден Ретривер,но проблема е,че трудно се намира подходящ домашен любимец,приемам всякакви съвети, адреси на развъдници и адреси на места,където правят медальони с адрес,телефон и име на кучето и собственика и къде се правят магнитни чипове! :smile18
Малко по-късно...
Моята мечта е била да имам куче,но обстоятелствата никога досега не са ми позволявали!Но скоро щастието ми се усмихна!Аз ще мога да имам куче!Проблемът е,че не знам откъде да си взема.Във форума е пълно с обяви,но аз не им вярвам много много!Помогнете ми и аз да имам |
|
| Върнете се в началото |
|
@moril
Местожителство: сф
|
| Пуснато на: 13 Ное 2006 9:31 Заглавие: Re: Търся развъдници за кучета и приемам всякакви съвети |
|
|
lori3610 написа: Здравейте!Аз съм Лора!Много бих искала да си взема някое мъниче,което ще обичам и ще ме обича!Прочетох и записах телефоните на представените в сайта развъдници,но искам да си взема перфекното за мен куче.
Малко по-късно...
Моята мечта е била да имам куче,но обстоятелствата никога досега не са ми позволявали!Но скоро щастието ми се усмихна!Аз ще мога да имам куче!Проблемът е,че не знам откъде да си взема.Във форума е пълно с обяви,но аз не им вярвам много много!Помогнете ми и аз да имам
искаш перфектното за теб куче!?!?!? импосибиле гарабед! |
|
|
lori3610
|
| Пуснато на: 13 Ное 2006 19:47 Заглавие: |
|
|
| Не искам точно перфекното куче!Искам куче,с което да си пасваме перфекно!Между перфекното куче и кучето,с което да си пасваме перфекно има голяма разлика! |
|
|
@moril
|
| Пуснато на: 14 Ное 2006 8:53 Заглавие: |
|
|
lori3610 написа: Не искам точно перфекното куче!Искам куче,с което да си пасваме перфекно!Между перфекното куче и кучето,с което да си пасваме перфекно има голяма разлика!
обясни ни го по научен начин. иначе не ти вярваме! |
|
|
lori3610
|
| Пуснато на: 14 Ное 2006 13:41 Заглавие: |
|
|
| Аз искам Голден Ретривер.Представителите на тази порода са чудесни домашни любимци,но аз искам точният представител т.е. кучето,чиито характер най-много ми подхожда т.е.е много трудно да се намери ТОЧНО НАЙ-ПОДХОДЯЩОТО КУЧЕ и още нещо!Ще ми кажеш ли развъдник или не? Откъде взе твоето куче????????? |
|
|
@moril
|
| Пуснато на: 14 Ное 2006 16:02 Заглавие: |
|
|
lori3610 написа: Аз искам Голден Ретривер.Представителите на тази порода са чудесни домашни любимци,но аз искам точният представител т.е. кучето,чиито характер най-много ми подхожда т.е.е много трудно да се намери ТОЧНО НАЙ-ПОДХОДЯЩОТО КУЧЕ и още нещо!Ще ми кажеш ли развъдник или не? Откъде взе твоето куче?????????
моето куче е от много специален развъдник в етиопия - родината на мини-голдъните. и защото в българия никой няма такъв всички естествено ми завиждат и ми пречат да си живея живота както на мен ми се иска. дадоха ми го с кутия храна и легълце за из път. ТОЙ е моето куче. и сега те разбирам вече. трябва да си намериш ТВОЕТО куче и после ще ги пускаме да си играят ЗАЕДНО! нали? |
|
|
lori3610
|
| Пуснато на: 14 Ное 2006 18:46 Заглавие: |
|
|
| Разбира се!Как няма?!Мен не ме интересува чие куче от къде е и каква порода е!Важното е като си взема куче пролетта,заедно да се чувстват добре! |
|
|
@moril
|
| Пуснато на: 15 Ное 2006 8:46 Заглавие: |
|
|
lori3610 написа: Разбира се!Как няма?!Мен не ме интересува чие куче от къде е и каква порода е!Важното е като си взема куче пролетта,заедно да се чувстват добре!
много ще ти стискам палци да намериш точно ОНОВА куче! ТВОЕТО куче идеално пасващо на теб и на характера ти и изобщо направо много яко направо си се кефя какви ги дрънкам...и изобщо важното е да се дрънка ли дрънка на суха трънка и модераторчето по-полека да не си се обаждаме по телефоните и да не си бъркаме функциите тук нали става а? |
|
|
lori3610
|
| Пуснато на: 15 Ное 2006 13:41 Заглавие: |
|
|
| Отдавна съм минала възрастта,в която ми викаха с умалителни имена |
|
|
@moril
|
| Пуснато на: 15 Ное 2006 15:35 Заглавие: |
|
|
lori3610 написа: Да става!
знаех си че си модераторче! |
|
|
lori3610
|
| Пуснато на: 15 Ное 2006 16:53 Заглавие: |
|
|
| Малко съм голяма,че да ми пишеш "модераторЧЕ" |
|
|
lori3610
|
| Пуснато на: 16 Ное 2006 14:02 Заглавие: |
|
|
| ей!moril, какво стана къде си????????Ще ми пратиш ли снимки на твоя етиопец?? |
|
|
@moril
|
| Пуснато на: 16 Ное 2006 17:22 Заглавие: |
|
|
lori3610 написа: ей!moril, какво стана къде си????????Не съм модератор!!!!!!!!!!!!Ще ми пратиш ли снимки нва твоя етиопец??
ааа не смея да ти пращам снимки щом си модератор :smile15 :smile3 |
|
|
lori3610
|
| Пуснато на: 16 Ное 2006 18:04 Заглавие: |
|
|
| Каквото искаш си мисли! |
|
|
@moril
|
| Пуснато на: 17 Ное 2006 8:51 Заглавие: |
|
|
lori3610 написа: moril!!!!!!!!!!!Казах ти!Не съм модератор!Който искаш питай!Нито съм подавала молба,нито съм се интересувала
така и направих. и попитах няколко човека и те имат основателни причини да смятат че си се интересувала а после си подала молба и си станала модератор ... винаги ме е било страх от такива като теб! |
|
|
| |