|
www.golden-bg.com Форум за породата Голдън Ретривър
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
----
Гост
|
| Пуснато на: 28 Сеп 2006 16:23 Заглавие: болнато ми куче.... |
|
|
От 3 м. имам женски ретривар-Кара, която заболя. След преглед при доктор се установи, че има "краста", която й е предадена по генетичен път от нейната майка. Тая болест е много упорита и вече месец въпреки лечението не сме се излекували.
Любопитно ми е, дали на някой му се е случвало такова нещо и какви са впечатленията му. |
|
| Върнете се в началото |
|
Carrie
Гост
|
| Пуснато на: 28 Сеп 2006 19:35 Заглавие: |
|
|
Здравейте!Може да прегледате тази тема-> http://dog.bg/f/index.php?act=ST&f=44&t=3403&s=695baddb0e33fcba3513424f6dcdf85d Ще ви е полезно понеже в нея се говори точно за тази болест,наречена още Демодекоза...
Дано се оправи жовотинчето... :!: |
|
|
lora8819
Гост
|
| Пуснато на: 29 Сеп 2006 14:58 Заглавие: |
|
|
| Аз мога да Ви помогна! |
|
|
lora8819
Гост
|
| Пуснато на: 29 Сеп 2006 15:59 Заглавие: |
|
|
| Питайте лекаря си за специалист в тази област и се консултирайте с него! |
|
|
lora8819
Гост
|
| Пуснато на: 29 Сеп 2006 16:15 Заглавие: |
|
|
Ако не можете,дано следните сведения Ви помогнат!
1Крастата е тежко кучешко заболяване на кожата.Периодът от време, през който трае зависи от имунната система на животното,откриването на болестта и нейното лекуване.
2Потърсете специалист в тази област и се консултирайте с него!Ако живеете в Пловдив,мога да Ви кажа телефона на един!
3Добрия начин на лекуване намалява трайността на болестта,но въпреки всичко има период на трайност!
4Тази болест има 2 изхода-излекуване и смърт!
За първия Ви трябва добро медицинско обслужване и търпение,ако лекарят е добър,то би трябвало в най-кратък срок от време животното да бъде излекувано!
5В най-кратък период от време намерете специалист!Животът на кучето в момента зависи от намирането на специалист!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :!: |
|
|
lora8819
Гост
|
| Пуснато на: 29 Сеп 2006 17:06 Заглавие: |
|
|
Ако се интересувате ......................
Крастата се получава от бактерии,които могат да причинят болестта на животни и хора!
От бактериите зависи дали болестта се развива тежко или леко.
Ако се открие и лекува на време,изходът може да е излекуване,но за излекуването се иска голям протфейл,търпение,силна воля и железни нерви!Човек трябва да бъде силен,за да преодолява трудностите!
За да бъде по-лесно лечението,направете така,че кучето да има комфорт.
1Сгънете й завивката и по средата сложете меки възлглавнички!
2Оставете я на мира!С постоянно галене само влошавате ситуацията.
3Не й позволявайте да се чеше,защото по този начин положението се влошава!
4Дръжте острите предмети на недостъпно за нея място! |
|
|
lora8819
Гост
|
| Пуснато на: 29 Сеп 2006 17:30 Заглавие: |
|
|
А и още нещо ще Ви дам телефона на един от най-добрите ветеринари в Пловдив,ако не и в България!
Живее и работи в Пловдив!
0899843405
Кажете,че Ви праща Лора Чавдарова Стоянова,той ме познава! |
|
|
| |
|