www.golden-bg.com Форуми www.golden-bg.com
Форум за породата Голдън Ретривър

Случки,вицове,разкази,приказки и историйки:)нещо интересно!
Щракнете тук, за да видите оригиналнaта тема
Иди на страница 1, 2, 3 ... 19, 20, 21  Следваща

www.golden-bg.com Форуми -> Клюкарник
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Morti:)

Пуснато на: 11 Мар 2006 23:06    Заглавие: Случки,вицове,разкази,приказки и историйки:)нещо интересно!  

Мисля, че ще е интересно всеки да разказва тук интересни и забавни случки с домашния си любимец:))А също така и не толкова забавни,но много поучителни за всички ни;)))
Та идеята за тази тема ми дойде от следната, ужасно гнусна случка :oops: - на разходка в градинката пред блока Алма налапа един употребяван презерватив,който си намери в тревата, а аз бях толкова отвратена,че не можах да бръкна в устата й и да го извадя.И тя разбирасе го глътна с апетит :smt019 :smt009 .За щастие нищо не й стана :oops: :oops: :oops: пу пу пу.Доста хора се посмяха за моя сметка.Сега и на мен ми е смешно,но тогава не ми беше;)

Хайде, вие сте..............
Върнете се в началото  

Пуснато на: 11 Мар 2006 23:18    Заглавие:  

А,сетих се и за една поучителна случка:)
:smile92 Един човек често ми повтаряше,че с кучето ми може да се случат неща,който не предполагам,че могат да се случат изобщо.И който могат да бъдат трагични. Повярвах в тези думи едва след като Алма реши,че трябва да излезе на разходка през прозореца на 6 етаж :smt102 .Представете си един Ротвайлер,който се опитва да се задържи на четери крака върху един перваз на прозорец на 6 ет.Гледката е кракоизстръпваща :smt075 .Имах (отново) късмет,че успя да се изтърси на пода в стаята,а не от другата страна.
:smile89
Върнете се в началото  
Benyb

Пуснато на: 11 Мар 2006 23:19    Заглавие:  

горната случка е забележителна не само по отношение на степента гнусност на налапания боклук,както и не буди въпроси само във връзка с уменията придобили кучетата редовно ходещи на следа зиме и лете :smt103 ами и други такива като какво прави въпросния предмет в градинката пред блока посред зима,но хайде да не изпадаме в размисли по никое време :smile44

Моето куче е примерен боклукчия-не мога да се оплача-освен че изяде храната на костенурката вчера и я остави да преживява на Нутра нъгетс следващите няколко дни нищо забавно не е сторила...е...понякога мистериозно изчезват остатъци от чинията на Аги на масата докато няма никой в кухнята,но не съм я хващала на местопрестъплението гадината така че може да се спори дали нямаме някакъв особено гладен таласъм,който се активизира надвечер.Но със сигурност най-добрата случка за изядени боклуци,която аз съм чувала(при това от първоизточника) е за един особен талант изял пачка пари взети назаем...Продължението включва естествено няколкодневни разходки в банята на найлон...изваждане на намереното,залепване на пъзела и изпиране накрая...после това,което е било спасено занесли в банката за подмяна...едва ли служителката е виждала по-добър пример за изпрани пари... :smile21
Върнете се в началото  
Benyb

Пуснато на: 11 Мар 2006 23:27    Заглавие:  

Morti:) написа: А,сетих се и за една поучителна случка:)
:smile92 Един човек често ми повтаряше,че с кучето ми може да се случат неща,който не предполагам,че могат да се случат изобщо.И който могат да бъдат трагични. Повярвах в тези думи едва след като Алма реши,че трябва да излезе на разходка през прозореца на 6 етаж :smt102 .Представете си един Ротвайлер,който се опитва да се задържи на четери крака върху един перваз на прозорец на 6 ет.Гледката е кракоизстръпваща :smt075 .Имах (отново) късмет,че успя да се изтърси на пода в стаята,а не от другата страна.
:smile89
ААААА ТОВА СИ Е НЕЩО,ОТ КОЕТО НА ЧОВЕК КАТО НИЩО МУ ПОБЕЛЯВА КОСАТА

и ние имаме какво да допълним-само този,който не е гонил ротвайлер бягащ с всичка сила по най-централния булевард на Пловдив срещу движещите се коли,той не знае какво е страх...Имахме късмет,че беше 11.30 през нощта,играеше националния отбор по футбол(не помня вече от кого паднахме) и може да се каже,че почти нямаше коли...никога не съм виждала по-ясно Божията намеса в лицето на напълно непознато момче,което виждайки случката си събу чехлите и хукна босо след нас да ми помогне да хвана кучето...толкова бях изплезила език и умряла от ужас след това,че дори не успях да му видя лицето,ама да е жив и здрав...
Върнете се в началото  

Пуснато на: 11 Мар 2006 23:41    Заглавие:  

Benyb написа: напълно непознато момче,което виждайки случката си събу чехлите и хукна босо след нас да ми помогне да хвана кучето...... - ау:)късмет:))Само ние с теб ли не спим бе :smile36 Я отивай да си лягаш :smile2 :smile32
Върнете се в началото  
Benyb

Пуснато на: 11 Мар 2006 23:54    Заглавие:  

как ще спим бе- по това време на денонощието в далечните ми спомени още не беше започнал филма от Студио X...та ще ме караш да си лягам...не и преди да разкажа още една случка-по онова същото време когато ни караха да си лягаме когато ставаше най-интересно вуйчо ми имаше един готин пес прибран като сляпо кутре от улицата...Блеки знаеше да си отваря всички врати в къщата ако не са заключени...една вечер докато цялото семейство обикаляло улиците той си отворил вратичката на фурната и намерил едно съвсем прилично изглеждащо пиле там...когато хората се върнали и забелязали липсата на вечеря двамата ми братовчеди викнали в един глас-единият ревял;"АА,сега нямаме какво да ядем",а другия-"АА,татко сега ще пребие кучето"... :smile11
Върнете се в началото  

Пуснато на: 12 Мар 2006 17:32    Заглавие:  

Ухаа :lol: ,колко много воаьори си има тази темичка:))И никой не иска да напише нещо интересно :smt064 Жалко :smt012 :smt016
Върнете се в началото  

Пуснато на: 15 Мар 2006 12:15    Заглавие:  

Ето го вица за Мая:)))))

Водят малко момиченце при психиатьр.
Започва прегледът. Психиатъра я пита:
- Как се каэваш.
- Мая.
- А на колко години си.
- На 5.
- Кой сезон е сега.
- Лято.
- Е как лято,вчера вози ли се на шейна?
- Возих се.
- А прави ли снежен човек.
- Правих.
- Е какво лято е сега!
- Скапано! :lol:

А това е вица за Ники- всеизвестен в този форум:))хихихи

- Момченце, как се казваш?
-Ники!
- А какъв искаш да станеш като пораснеш?
-Космонафт!
- А ти обичаш ли бонбонки?
- Ники!
- Бе ти да не си олигофренче?
- Космонафт!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Върнете се в началото  

Пуснато на: 15 Мар 2006 12:23    Заглавие:  

и любимия ми за Гномчето:)))

Едно гномче отишло в аптеката да си купи Аспирин.Аптекарката го попитала:
- Да ви го завия ли?
А то отговорило:
- Не, ще си го търкалям до вкъщи!
:lol:
Върнете се в началото  
@moril

Местожителство: сф

Пуснато на: 15 Мар 2006 15:38    Заглавие: ...  

Morti:) написа: и любимия ми за Гномчето:)))

Едно гномче отишло в аптеката да си купи Аспирин.Аптекарката го попитала:
- Да ви го завия ли?
А то отговорило:
- Не, ще си го търкалям до вкъщи!
:lol:

в кентъки ям единствено чииз с боровинки мамата
Върнете се в началото  

Пуснато на: 15 Мар 2006 15:49    Заглавие: Re: ...  

хм.. :smt091 :smt119 :smt102
Върнете се в началото  

Пуснато на: 15 Мар 2006 16:02    Заглавие:  

Разказ- "Ето ви сняг" :twisted: :twisted: :twisted:

Eто ви сняг

8 декември. Най-после започна да вали сняг! С жена ми си сипахме уиски и с часове гледахме през прозореца малките падащи снежинки. Обичам снега!

9 декември. Събудихме се сред красив бял килим, покриващ всичко наоколо. Преместването ни тук, в Колорадо, бе най-добрата идея, която ми е хрумвала. За пръв път от години насам ринах сняг с лопата и се почувствах като младо момче. Изчистих нашата пътека и околните тротоари. Следобед мина булдозерът и затрупа отново изчистеното. Пак ринах. Какъв прекрасен живот!

12 декември. Слънцето стопи чудесния ни сняг. Съседът Боб обаче казва, че при всички случаи ще имаме "бяла Коледа" и че до края на зимата ще падне толкова сняг, че ще го намразим. Не му вярвам.

14 декември. Сняг, прекрасен сняг - цели 8 инча! Температурата падна под -20, но от студа всичко е искрящо. Стоплих се, като изринах пътеките. Следобед обаче булдозерът отново дойде и затрупа всичко. Не мислех, че ще трябва да рина толкова много, но пък скоро ще вляза във форма.

15 декември. За довечера прогнозират още 20 инча. Продадох колата и си взех джип 4х4. Изключихме фризера. Жена ми иска да взема печка на дърва, в случай че токът спре. Ама това е тъпо - все пак не сме в Аляска!

16 декември. Паднах на поледицата, докато сипвах сол по пътеките. Задникът ме боли зверски, а жена ми се хили като истеричка.

17 декември. Още е доста под нулата. Токът спря за 5 часа. Май трябваше да купя печка на дърва, но няма да го призная. Мразя, когато е права!

20 декември. Имаме ток, но навън паднаха още 14 инча от проклетата бяла помия. Цял ден ринах, защото шибаният булдозер идва два пъти. Не ми се чисти, но Боб казва, че иначе кметството ще ме глоби.

22 декември. Боб беше прав за "бялата Коледа", защото натрупа още 13 инча и няма изгледи да се стопи до август. Цели 45 минути се обличах, за да отида да рина, но точно на входа ми се приходи в тоалетната, и докато пак се събличах и обличах, останах без сили. Боб има снегорин на камиона си, но му трябва и не ще да ми го продаде, а в града са свършили. Следваща доставка - през март!

24 декември. 6 инча твърд сняг. Счупих една лопата. Само да го гепя това копеле с булдозера, ще му строша главата. Мисля, че ме чака да се прибера след чистенето и веднага се появява и зарива всичко. Жена ми искаше да пеем "Мери Кристмас" и да отваряме подаръците, но бях много зает да дебна проклетото копеле.

25 декември. Честита Коледа, и нови 20 инча! Мисълта, че трябва да рина, ме подлудява. Господи, мразя снега! Дойде и шофьорът на булдозера да иска коледен подарък с цялото си нахалство! Праснах го с лопатата по главата. Жена ми казва, че имам лошо поведение. Аз пък си мисля, че е идиотка.

27 декември. Белите лайна продължават да се сипят !!! Защо ли се преместихме тук? Това бе НЕЙНА идея! Температурите паднаха под -30 градуса и канализацията замръзна.

28 декември. Стопли се до -20!

29 декември. Още 10 инча. Боб казва да си изчистя снега от покрива, за да не се срути. Ама тоя луд ли е? Не ми стига пътеката, сега и покривът!

30 декември. Покривът пропадна. Шофьорът на булдозера ме съди за 300 хиляди долара. Жена ми замина при майка си. Очакват се нови 9 инча.

1 декември. Подпалих останките от къщата. Край на чистенето!

8 януари. Толкова ми е добре с тези хапчета, дето ми дават. :smile
Върнете се в началото  
Benyb

Пуснато на: 16 Мар 2006 18:04    Заглавие:  

то се е видяло,че тоя народ само чете и няма да се включи в темата,ми хайде ние ще си пишем поне :smile27

Ето нещо забавно и от мен.Може да е от полза на тези,които ще мислят име на развъдник :smile86
Върнете се в началото  
Benyb

Пуснато на: 16 Мар 2006 18:09    Заглавие:  

Неотдавна бил открит магазин, в който жените можели да си изберат и да
си купят мъж. На входа висяла табела с правилата на работа на магазина
със следното съдържание:
1. Вие можете да посетите този магазин САМО ВЕДНЪЖ.
2. В магазина има 6 етажа, като качеството на мъжете се повишава с
увеличаването на броя на етажите.
3. Можете да си избирате мъж, от който и да е етаж и да се качвате на
по-горен етаж.
4. Не се разрешава връщането на по-долен етаж.
Една жена решила да посети същият този „Магазин за мъже”, за да си
намери половинка.
След като прочела на входа на първия етаж табелата: „Мъже, които имат
работа” - тя веднага се качила на втория етаж. Табелата на втория етаж
гласяла: „Мъже, които имат работа и обичат децата”. Жената отишла на
третия. Там имало надпис: „Мъже с работа, обичащи деца и необикновенно
красиви”. „Божичко!” - зарадвала се жената, но все пак се качила на
четвъртия етаж. Там висляла табела: „Мъже с работа, които обичат деца,
ослепително красиви и помагащи вкъщи”.
- - Невероятно! - възкликнала жената - Много ми е трудно да устоя!
Но, произнасяйки това, тя все пак се качила на петия етаж. Надписът там
бил: „Мъже, имащи работа, обичащи децата, с ослепителна красота,
помагащи вкъщи и много романтични”.
На жената много и се приискало да остане на този етаж и да си избере
половинка, но все пак, се преборила с чувствата си си и се качила на
последния етаж. И на този етаж прочела надпис със следното съдържание:
„Вие сте посетителка № 31 456 012, тук няма мъже, този етаж съществува
само за да докаже за пореден път, че е невъзможно да се угоди на една
жена. Благодарим ви, че посетихте нашия магазин!
А точно срещу този магазин бил открит” Магазин за жени”. На първия етаж
се предлагали жени, които обичат да правят секс. На втория - богати
жени, обичащи да правят секс. А от третия до шестия етаж ДОСЕГА НИКОЙ,
НИКОГА НЕ СЕ Е КАЧВАЛ.
Върнете се в началото  

Пуснато на: 16 Мар 2006 18:11    Заглавие:  

ппппппппппппппппппппппппппппппппппп :smile86 фаворити са ми "Коч Балкан". "Аце и Маце" и "Бабка Експорт Импорт" :smile6 'Баси,как са ги измислили бе,гении :smt118 :smt119
Върнете се в началото  

www.golden-bg.com Форуми -> Клюкарник Иди на страница 1, 2, 3 ... 19, 20, 21  Следваща
Страница 1 от 21