| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
IQ
|
| Пуснато на: 19 Ное 2005 21:44 Заглавие: Честито, Бойко! |
|
|
Кастро, лабрадорът на Бойко, навършил тъкмо 6 месеца и 1 ден спечели BEST BABY на CACIB София днес! :lol:
Стискайте палци на него и на любимата ни Одеса утре на САС София.
БРАВО КАСТРО!
:smt041 :smt049 :smt043
|
|
| Върнете се в началото |
|
IQ
|
| Пуснато на: 19 Ное 2005 22:06 Заглавие: |
|
|
Ето и една значително по-сполучлива снимка на Кастро от www.dog.bg:
Отново честото на Кастро, любимото черно куче на нашата банда! :D |
|
|
evelina
Местожителство: sofia
|
| Пуснато на: 20 Ное 2005 15:45 Заглавие: |
|
|
| Благодаря за милите думи,успехи и на вас с Одеса и Градо.Ние не отидохме,защото много ни дойде още вчера.Кастро му беше писнало още по обяд,как издържа-не знам.Вие сте по-опитни и подготвени.МНОГО купи да вземете!!!!! |
|
|
jazzmancho
Местожителство: София
|
| Пуснато на: 20 Ное 2005 18:14 Заглавие: |
|
|
Браво на Кастро за успешното представяне!!! Бойко да му взима въздуха от тренировки както на Сардо, за да продължава да се развива добре кучето. Нека бъдещите успехи да му носят много любов и женски ласки :smile30
Браво и на Градо и неговия хендлер за успеха в класа, породата и групата на САС-а в неделя! Двамата бяха истински балсам за очите и успешно хипнотизираха с грация и финес височайшото жури и екзалтираната публика. :smile54 |
|
|
evelina
Местожителство: sofia
|
| Пуснато на: 20 Ное 2005 19:12 Заглавие: |
|
|
Да аз така се развълнувах от успеха на Кастро , че въобще забравих за Градо , а той беше най-ефектното куче на изложбата , дори от Нова
Телевизия го снимаха!!!
Е и ние го снимахме /страхотен е / да ви е жив и здрав и много още
успехи по ринговете.
Тук е с репортерката и нещо си говорят!!! |
|
|
Benyb
|
| Пуснато на: 20 Ное 2005 19:26 Заглавие: |
|
|
Браво на Кастро и много успехи и занапред!Съжалявам,че не бях на тази изложба и само по снимки мога да съдя колко е хубав! :smt038
Браво и на Градо за победата в най-атрактивната група на ЦАЦа днес!Пращаме му много целувки от цялото семейство! :smt060 |
|
|
стела
Гост
|
| Пуснато на: 20 Ное 2005 22:17 Заглавие: |
|
|
:lol: Абе много си честитим, ама от всички нас има само един дето има право да се дуе и това си ти, Албено! Браво на твоите гигантски дивачета, с право се гордееш с тях!
Allegro Divache Amar - победител в породата при солидна конкуренция. И макар, че е пълен ръб (както и всички ротвайлери впрочем -освен Любезния- :twisted: ) го признаваме за Велик Галактически Рот :lol:
:smt051 :smt060 :smt059
Абе, я да продължа порочната практика и да кажа едно мънечко УРА за Деси, която се справи супер на първата си изложба и в тандем с Мъжа в черно - Пепи, изкара първия си изтощителен 8-часов работен ден. Имаше дори любопитна ситуация с появата на тъкмо 3 голдъна в ринга за Най-красиво Подрастващо куче.
Аре стига с тва изложбено дуднене, че ми става лошо като прочета кво съм написала! :shock: Кучетата на сапун! :? |
|
|
Morti:)
Гост
|
| Пуснато на: 21 Ное 2005 9:17 Заглавие: |
|
|
Хехехе, и аз казах вчера на Бени същото, да внимава да не си удари носав тавана, колкото и висок да й се струва :smt005
Честито на всичко победители и от мен:)))
И, Стела, нали разбра вече какво е ЛЕЩА :smt077 хихихихи:))))))))) |
|
|
jazzmancho
Гост
Местожителство: София
|
| Пуснато на: 21 Ное 2005 13:05 Заглавие: |
|
|
браво на цялото ротвайлерско войнство!! всички представиха чудесно породата и не пасрамиха школата - нашия любим клуб "Сириус". Специални поздравления за изненадата на деня - Амар. Пожелавам му да е жив и здрав и да жъне още много и вълнуващи успехи. :smile39
п.п. малко браво и на малката Деси. Държа се сравнително прилично и не успя да ми вдигне кръвното докрай. Беше добро упражнение за укрепването на нейната психика и смятам, че това е най-голямата полза от нейното участие вчера. Да ми е жива и здрава сладуранката :smile18 |
|
|
IQ
Гост
|
| Пуснато на: 21 Ное 2005 19:23 Заглавие: |
|
|
Morti:) написа: И, Стела, нали разбра вече какво е ЛЕЩА :smt077 хихихихи:)))))))))
Обаче верно за момент се замислих като ми изръси тая тъпня! :? Викам си - нещо да не е бутнала Алма съдията, та да са му паднали лещите...
Градо взе БОБ...
Алма взе Л'ЕЩА... |
|
|
Morti:)
Гост
|
| Пуснато на: 21 Ное 2005 19:29 Заглавие: |
|
|
| хохохо :smile40 Леща:))нали знаеш,че нашето семейство е с връзки - боб,леща все е за нас :smile11 |
|
|
| |