| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
REGALA
Местожителство: nesebar
|
| Пуснато на: 19 Ное 2005 16:56 Заглавие: Английски булдог, шпиц... |
|
|
| Iskam da razbera kolko pari struvat gore dolu angliski buldog,mini 6pic,mini pin4er ili 4uhua hua??? |
|
| Върнете се в началото |
|
kayse3n
|
| Пуснато на: 19 Ное 2005 18:09 Заглавие: |
|
|
Ей Regala това е форум за голдени а не за пинчери и тн.Аз не мога да ти отговоря на въпроса но все пак не мисля че са повече от 200 лв.Може и повече може и по-малко но ако някой друг знае нека да ти отговори.
Успех |
|
|
IQ
|
| Пуснато на: 19 Ное 2005 21:32 Заглавие: |
|
|
| Английски булдог - около 1000 евро, другите не ги знам, но сигурно както повечето породи за хубаво куче не падат под 500-600 евра. Защо изобщо смяташ, че е подходящо да питаш в този форум?! Я се стегни, за какво ти е мини пинчер или друго куче-мишка? Ела в голдънския отбор! :lol: |
|
|
ILONA
Гост
|
| Пуснато на: 20 Ное 2005 13:29 Заглавие: |
|
|
Regala, под "мини шпиц" Померан ли имаш предвид или "малък немски шпиц" ? Искам да ти кажа, че и двете породи се срещат много рядко в България, но за щастие във Варна една дама сериозно се е заела с тях и може би след 1,5год. ще има малки и от двете породи. Кучетата й са изключително добри (особено померанката) от най- добрия развъдник в САЩ е. Не бих искала да уточнявам цени но са скъпички....Померана около 1000Е ( и то , ако продава на загуба) , малкия шпиц може да се намери и за по-малко пари.
Но и аз както останалите бих те попитала: "За какво по дяволите ти трябва друга порода куче, щом съществува голдъна?!? " :shock: :shock: |
|
|
| |