| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
IQ
|
| Пуснато на: 05 Окт 2005 20:37 Заглавие: Предложение за статиите |
|
|
Драги ми Админ :smt059
Предлагам да подредиш статиите в раздел ЛЮБОПИТНО http://www.golden-bg.com/content/blogcategory/19/37/ по друг начин.
Ако се виждат само заглавията като списък на една страничка ще е по-удобно за четене.
Също предлагам хората, които имат желание да преведат или напишат нещо да действат и да публикуват текстовете си във форума, за да можем ние да ги обсъждаме, а ти да ги качваш в раздела за статиите.
Паздрав!
:smt051 |
|
| Върнете се в началото |
|
angel
|
| Пуснато на: 05 Окт 2005 21:00 Заглавие: |
|
|
За подреждането в секциите засега нищо не мога да обещая, трябва да проверя. Иначе идеята за нови материали е супер.
Моля отговорете на анкета, относно типа на тези материали. Тя е добавена от мен, а не от IQ, за да не се налага да пиша нова тема. |
|
|
Stanislava
Местожителство: Sofia
|
| Пуснато на: 08 Окт 2005 11:17 Заглавие: пак процедурно |
|
|
предлагам в секция новини да се направи подсекция архив, където старите новини автоматично да се прибират. така няма да четем през октомври за шампионата, който предстои да се провежда през септември, а и ще бъде малко по-подредено.
може архивът да се направи и по периоди. |
|
|
angel
|
| Пуснато на: 08 Окт 2005 13:11 Заглавие: |
|
|
Това, което можеш да правиш сега е да архивираш с цъкане. Ако нещо ти се струва неактуално, просто го архивираш. Не е нужно да се прави нова секция. Архивираните материали търсачката ще ги показва. Може да се направи и отделен линк, който да те води към архивната страница, но като ми се има предвид, че на месец едва ли архивираме и една новина, няма смисъл да се прави. Освен това начина за автоматично архивиране, брои дните за публикуване. Обаче има новини, които си остават актуални. Например тази за кучешкото училище.
Засега не ми хрумва идея, как да се организира. |
|
|
angel
|
| Пуснато на: 08 Окт 2005 13:40 Заглавие: |
|
|
Менюто новини има подлинк архив. Показва всичките архивирани новини. Без да се прилага филтър.
Това ли имаше предвид? |
|
|
Stanislava
Местожителство: Sofia
|
| Пуснато на: 09 Окт 2005 17:50 Заглавие: |
|
|
да, така е страхотно. това имах предвид и то взе, че стана готино. хиляди благодарности.
абе админът си е админ. :D |
|
|
| |