www.golden-bg.com Форуми www.golden-bg.com
Форум за породата Голдън Ретривър

tarsq si retrivar4e za podarak tai kato mnogo gi obi4am ...
Щракнете тук, за да видите оригиналнaта тема

www.golden-bg.com Форуми -> Говорим си за Голдън Ретривър
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
nikeca_golden

Местожителство: bulgaria

Пуснато на: 19 Юни 2008 18:05    Заглавие: tarsq si retrivar4e za podarak tai kato mnogo gi obi4am ...  

ima li nqkoi koito poda retrivar4e tai kato mnogo gi obi4am no nqmam vazmojnost da si kypq ako nqkoi ima i iska da mi podari plsssss!!
Върнете се в началото  
nikeca_golden

Пуснато на: 19 Юни 2008 18:08    Заглавие:  

обе6тавам да се грижа за него :!:
Върнете се в началото  
eli

Местожителство: Sofia

Пуснато на: 21 Юни 2008 7:52    Заглавие: Re: f  

Бебета има,но никой не подарява!
Ако нямаш пари да си купиш кученце с какво ще го гледаш после-само с усмивки не става?!

И пиши на КИРИЛИЦА!
Върнете се в началото  
nikeca_golden

Пуснато на: 21 Юни 2008 10:58    Заглавие: d  

На скоро загубих завинаги кучето си което почина на 17 годишна възраст.Винаги съм искал голден и реших да си взема но уви цените са убийствено високи.Не зная дали е тук мястото на което може да помоля някои да ми продаде куче но на не повече от 100 лв.Зная че има и котила с кучета които са извън стандарта и които не ги иска никой.Не искам шампион а малко пале което да обичам.Благодаря Ви за разбирането и се надявам че някой ще ми помогне
Върнете се в началото  
nikeca_golden

Пуснато на: 21 Юни 2008 10:58    Заглавие:  

Беше мелезче имаше нещо на териер и малко на лабрадор.Беше много умно и добро.А защо точно голден ми това ми е детската мечта.Когато взех Макс беше защото приличаше на голден макар после да се оказа съвсем друг макар и да имаше прилики а и това ми позволиха тогава родителите ми .Сега когато мога пък да избирам искам да е голден но пък не мога да си го купя въпреки всичко имам лимит
Върнете се в началото  
nikeca_golden

Пуснато на: 21 Юни 2008 11:01    Заглавие:  

въпроса е в това че не мога да си позволя сумата която се изисква за да си го купя а не в това че не мога да му осигуря добър живот.Дори напротив според вас кучето ми достигна 17 години на базата на какво- добра храна,много разходки,внимание,любов и грижи.Зная какво е да се грижиш и да имаш куче или каквото и да е животинче.Работата ми осигурила и на него също едно добро съществуване но не ми позволява на мен да го закупя.Колкото до ветеринар или каквото и да било друго не би му липсвало нищо в това може да сте сигурни
Върнете се в началото  
eli

Местожителство: Sofia

Пуснато на: 21 Юни 2008 13:02    Заглавие:  

Ако е извън стандарта няма да е голдън,а само ще прилича на такъв-евентуално,защото и това не е сигурно.
Върнете се в началото  
nikeca_golden

Пуснато на: 24 Юни 2008 13:30    Заглавие:  

така е
Върнете се в началото  

www.golden-bg.com Форуми -> Говорим си за Голдън Ретривър
Страница 1 от 1