| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
nikeca_golden
Местожителство: bulgaria
|
| Пуснато на: 19 Юни 2008 18:05 Заглавие: tarsq si retrivar4e za podarak tai kato mnogo gi obi4am ... |
|
|
| ima li nqkoi koito poda retrivar4e tai kato mnogo gi obi4am no nqmam vazmojnost da si kypq ako nqkoi ima i iska da mi podari plsssss!! |
|
| Върнете се в началото |
|
nikeca_golden
|
| Пуснато на: 19 Юни 2008 18:08 Заглавие: |
|
|
| обе6тавам да се грижа за него :!: |
|
|
eli
Местожителство: Sofia
|
| Пуснато на: 21 Юни 2008 7:52 Заглавие: Re: f |
|
|
Бебета има,но никой не подарява!
Ако нямаш пари да си купиш кученце с какво ще го гледаш после-само с усмивки не става?!
И пиши на КИРИЛИЦА! |
|
|
nikeca_golden
|
| Пуснато на: 21 Юни 2008 10:58 Заглавие: d |
|
|
| На скоро загубих завинаги кучето си което почина на 17 годишна възраст.Винаги съм искал голден и реших да си взема но уви цените са убийствено високи.Не зная дали е тук мястото на което може да помоля някои да ми продаде куче но на не повече от 100 лв.Зная че има и котила с кучета които са извън стандарта и които не ги иска никой.Не искам шампион а малко пале което да обичам.Благодаря Ви за разбирането и се надявам че някой ще ми помогне |
|
|
nikeca_golden
|
| Пуснато на: 21 Юни 2008 10:58 Заглавие: |
|
|
| Беше мелезче имаше нещо на териер и малко на лабрадор.Беше много умно и добро.А защо точно голден ми това ми е детската мечта.Когато взех Макс беше защото приличаше на голден макар после да се оказа съвсем друг макар и да имаше прилики а и това ми позволиха тогава родителите ми .Сега когато мога пък да избирам искам да е голден но пък не мога да си го купя въпреки всичко имам лимит |
|
|
nikeca_golden
|
| Пуснато на: 21 Юни 2008 11:01 Заглавие: |
|
|
| въпроса е в това че не мога да си позволя сумата която се изисква за да си го купя а не в това че не мога да му осигуря добър живот.Дори напротив според вас кучето ми достигна 17 години на базата на какво- добра храна,много разходки,внимание,любов и грижи.Зная какво е да се грижиш и да имаш куче или каквото и да е животинче.Работата ми осигурила и на него също едно добро съществуване но не ми позволява на мен да го закупя.Колкото до ветеринар или каквото и да било друго не би му липсвало нищо в това може да сте сигурни |
|
|
eli
Местожителство: Sofia
|
| Пуснато на: 21 Юни 2008 13:02 Заглавие: |
|
|
| Ако е извън стандарта няма да е голдън,а само ще прилича на такъв-евентуално,защото и това не е сигурно. |
|
|
nikeca_golden
|
| Пуснато на: 24 Юни 2008 13:30 Заглавие: |
|
|
| така е |
|