www.golden-bg.com Форуми www.golden-bg.com
Форум за породата Голдън Ретривър

УЧИЛИЩЕТО В ПЛОВДИВ-ЦЯЛАТА ИСТИНА
Щракнете тук, за да видите оригиналнaта тема
Иди на страница 1, 2  Следваща

www.golden-bg.com Форуми -> Информация, Новини, Събития
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Galia

Пуснато на: 16 Май 2008 14:13    Заглавие: УЧИЛИЩЕТО В ПЛОВДИВ-ЦЯЛАТА ИСТИНА  

Здравеите,нека си кажа цялата истина наи накрая.Не ползвах интернет и помолих моя приятелка-също член на СИРИУС да пусне съобщението за училище,което предизвика толкова нападки срещу мен. Извиних се на колегите от клуба че неправилно съм написала съобщението и не съм искала да се афиширам от името на СИРИУС. Смятам,че хората хвърлили толкова усилие в злословене са изнесли грешна инф. за работата ми с кучетатаНИКОГА по никакъв повод не съм навреждала на кучетата си За това говори и силната връзка помежду ни Влагам усилия в работата с кучета а не в изказване на грозни и обидни мнения,при това неверни.Ако Орлин и момичето ,което разпитвало за мен в клуба са достатъчно зрели и отговорни хора ще намерят сили в себе си да ми се извинят
Върнете се в началото  
Lynx

Местожителство: София

Пуснато на: 19 Май 2008 12:52    Заглавие:  

Добър ден.
Явно при вас информацията идва със закъснение или има проблеми в централния компютър,щом след 2 месеца се сетихте да отговорите.
Нито е имало нападки,нито нещо подобно.Ако не може да защитавате своите тези и себе си не изкарвайте някой друг виновен и още повече не го карайте да се извинява!!!ОСОБЕНО СЛЕД КАТО ВИЕ СЕ ИЗВИНИХТЕ!!!Излишни нападки не е имало,грозни мнения също. Ако са Ви се сторили обидни си е за Ваша сметка.Имаше само факти,които сочат,че си правите реклама на чужд гръб! Всеки има право да изрази мнението си и да каже какво знае по въпроса и не очаквайте да чуете само позитивни неща. Това,че не Ви познавам,а че казвам какво знам за Вас от други хора,трябва да е още по-ясна причина и да си дадете сметка,че никой не злослови напразно. Предполагам,че щом съм получила такава информация за Вас е имало защо.Ако искате да докажете,че не е така - заповядайте.Мисля,че съм достатъчно зрял и отговорен човек и точно поради тази причина съм склонна да изнеса цялата информация,която имам за вас,за да може всеки да прецени дали е склонен да си повери кучето.
С уважение,
А.С.
Върнете се в началото  
Galia

Пуснато на: 19 Май 2008 13:40    Заглавие:  

Моите тези защитавам веднага ,щом толкова държите да видите моите постижения с личните ми кучета вижте в страницата на Сириус на резултати от последния изпит и новата ми тема,която съм подкрепила със снимки.
"Това,че не Ви познавам,а че казвам какво знам за Вас от други хора" говори за вашият манталитет.Колкото до клуба идеята ми е кучетата които обуча после да продължат да се занимават със спортна дресура.Пловдивската група на Сириус сме малко и имаме проблеми с полигон и др. ,но сме сплотени в идеите и целите си.Хора като Вас с нищо не помагат а накърняват името и реномето на спортен клуб Сириус.Ако продължажате така,ще се обърна към председателя Иван Танев да поискам извънредно общо събрание на което да изнесем факти и "информации"
Върнете се в началото  
administrator

Пуснато на: 19 Май 2008 16:04    Заглавие:  

Galia написа: Моите тези защитавам веднага ,щом толкова държите да видите моите постижения с личните ми кучета вижте в страницата на Сириус на резултати ... ще се обърна към председателя Иван Танев да поискам извънредно общо събрание на което да изнесем факти и "информации"

Уважаема, Галя!

Успокойте малко нервичките си и се въздържайте да коментирате нещо ВЕЧЕ КОМЕНТИРАНО преди два месеца. Също таща ще Ви помоля да не споменавате ЗА СЕТЕН ПЪТ трети лица, които нямат нищо общо с факта, че ползвахте името на един спортен клуб за Ваша реклама. Надявам се също така да не се вземате чак толкова насериозно, че да смятате, че цитирания от Вас клуб ще се събере на Общо събрание за да се занимава със смехотворен казус като Вашия!

Ако не се вслушате в съветите ми всички негативи ОТНОВО ще са си само за Ваша сметка.

С уважение: МОД
Върнете се в началото  
Мария Аршинкова

Местожителство: Пловдив

Пуснато на: 19 Май 2008 17:20    Заглавие:  

Много ми е интересно , Галя само споменава че е член на въпросния клуб -на голям въпрос го направихте....с какво толкова ИЗПОЛЗВА името му , не знаех ,че е тайна да членуваш в този клуб . И още по-интересно жената има доблестта да се извини за "ОГРОМНИЯ" проблем и ето отново .....Lynx която сама признава , че даже не познава Галя отново повдигна темата . Господин administrator , моите уважения , но мисля че малко закъсняхте с намесата си .
Върнете се в началото  
Lynx

Пуснато на: 20 Май 2008 8:52    Заглавие:  

Уважаема г-жо Аршинкова,
НЕ МИСЛЯ,ЧЕ АЗ ОТНОВО ПОВДИГАМ ТЕМАТА!!! Ако прочетете внимателно ще видите,че аз отговарям на отново повдигнатата тема от Галя СЛЕД 2 МЕСЕЦА!И след като тя е имала доблестта да се извини защо сега (пак повтарям - след толкова време) се сеща нещо и решава отново да пише по темата и най-безумното - да иска от мен извинение?!!А и това,че ПРОСТО споменава въпросния клуб може да се окаже доста голям проблем,когато представете си след време някой се възползва от нея и не остане много доволен. Дали няма да се изкаже обобщаващо с репликата " А,тези от Сируис ли? Знам ги. Аз ходих при една жена от тях и изобщо не съм доволен " - това е доста смекчен вариант,може и да са доста по-остри обстоятелствата.Надявам се това да не се случи,естествено.Не е никаква тайна да членуваш в този клуб,но да си предлагаш частните услуги като цитираш въпросното сдружение е доста...как да кажа....нагло.
Искрено съжалявам,че се налга пак да отговарям на подобни мнения,защото е малко тъжно и нелепо,че не е станало ясно още тогава за какво иде реч и защо сме се изказали негативно по дадения въпрос. Което ясно говори не за моя,а за вашия манталитет уважаема Галя!!!
Върнете се в началото  
Мария Аршинкова

Местожителство: Пловдив

Пуснато на: 20 Май 2008 11:39    Заглавие:  

Само на вас ли не ви стана ясно че Галя ползва интернет от 15-ти този месец госпожо или госпожице А.С.....така и не разбрах как се казвате. А вие не си ли давате сметка, че косвено обиждате и мен , за това, че съм поверила кучето си на Галя( нямах "опрян в главата пистолет"). А случайно да ви е идвало на ум , че от нея разбрах за клуба и се запалих по спортната дресура (естествено след като имах удоволствието да наблюдавам Гард и Дейзи) и , че това е най добрата реклама на клуба. Е , да , ама ако останалите от този клуб са като вас .........извинявам се на Галя , може и да ми мине мерака. Явно не искате да се разраствате . Мога да продължа така до безкрайност , но аз повече няма да отговарям по темата , може да не се притеснявате. Все пак разбирам защо толкова се уплашихте от Галя.

Мария Аршинкова
Върнете се в началото  
Lynx

Пуснато на: 20 Май 2008 12:44    Заглавие:  

Ако се чувствате обидена косвено или пряко си е лично Ваш проблем. Мисля,че бях прекалено ясна. Ако сега продължавате да "търсите под вола теле" и си правите грешни изводи си е за Ваша сметка. Само не разбрах как съм се уплашила от Галя и защо??? Тук не ставаше въпрос нито за популяризацията на спортната дресура,нито за това дали клубът иска да се разраства или не. Явно и това не разбрахте. Щом сте си доволна - продължавайте и дано имате много успехи. Изобщо не ставаше и дума за това от кога е имала или нямала интернет,а защо след като се е извинила преди време сега и идва нещо на ум и пак започва да пише и да обяснява и чак да иска извинение!Искам само да добавя,че медалът няма само една страна и всеки има право да изказва мнението си.Когато рекламираш нещо си готов да понесеш,както положителните отзиви ,така и отрицателните. Ако на някой не му изнася да преглъща не до там доброто мнение на някои хора си е абсолютно негов избор!!!
С уважение,
Анелия Симеонова
Върнете се в началото  
Galia

Пуснато на: 20 Май 2008 13:26    Заглавие:  

Нямах компютър .Обявата пусна моя приятелка която мие спестила коментариите по адрес на моята работа . Прочитаики ги в последствие, реагирах на клюките,защото това което Орлин иАнелия са писали е чиста проба злоба.В Личен разговор с Орлин го попитах как точно съм си навреждала на кучетата. Отговора беше че на изпит не съм знаела къде се намирам от притеснение.НЕВЕРОЯТНО.Всички четящи могат да си направят извод от по горе казаното. С това обяснение приключвам иоставям фактите сами да говорят .Следете темата за училище ДЕЯ.Там периодично ще пиша за работната атмосфера.Желая успех на всички обичащи и работещи с кучетата си С уважение-Галя.
Върнете се в началото  
Lynx

Пуснато на: 20 Май 2008 13:44    Заглавие:  

Злоба няма и не е имало.
Желая Ви успех!
Върнете се в началото  
administrator

Пуснато на: 20 Май 2008 18:26    Заглавие:  

Galia написа: В Личен разговор с Орлин го попитах как точно съм си навреждала на кучетата. Отговора беше че на изпит не съм знаела къде се намирам от притеснение.НЕВЕРОЯТНО.Всички четящи могат да си направят извод от по горе казаното. С това обяснение приключвам иоставям фактите сами да говорят ... С уважение-Галя.

като имаш голям зор за факти скъпа обидена и неразбрана за сетен път и отново Г- жа Галя дресьор най-велик: да кажа и аз - с цел невъвеждане во заблуждение на благородната маса читающи и страдающи со нами нека се знае: в най-скоро време ще поместя в удобен за всички формат линк към така смело но невярно и немярно цитирания разговор който с цялата си подлост наглост и досадност взех че незнайно как записах. в него всяка прилика с познатите на вас лица е явна и истинска.дано цитираната в него и дълбоко уважавана от мен институция БРФК както и колегите от спортен клуб Сириус Албена и Румен не се засегнат много...дано!...искрено съжалявам че под натиска и принудата на г-жа Галя К. /претендираща за колегиалност и човещина/ ми се налага да изложа фактите такива каквито са...очаквайте продължение...
Върнете се в началото  
Galia

Пуснато на: 20 Май 2008 19:41    Заглавие:  

Цитат: приключвам иоставям фактите сами да говорят .Следете темата за училище ДЕЯ.Там периодично ще пиша за работната атмосфера.Желая успех на всички обичащи и работещи с кучетата си С уважение-Галя.
Върнете се в началото  
Galia

Пуснато на: 20 Май 2008 20:45    Заглавие:  

Не ме е страх от заплахи.Щом си записал разговора ни, държа да го пуснеш целия и то съвсем автентичен.
Върнете се в началото  
Galia

Пуснато на: 21 Май 2008 6:05    Заглавие:  

Посмеи само да манипулираш разговора и да не го пуснеш целия такъв каскъвто е.Всичко което съм цитирала по горе е вярно и мярно А от злобния ти тон по горе разбрах какво те е вбесило. Не забравяи че си администратор на този форум, а не на света.А това че споменаваш Бени и то че нещо съм казала лошо по неин адрес сам знаеш че е долна гнусна лъжа.Пускаи разговора наи накрая но пак повтарям ,убедих се на какво си способен,искам да е целия и автентичен.Галя.
Върнете се в началото  
administrator

Пуснато на: 21 Май 2008 13:45    Заглавие:  

ето вече обещания разговор със сериозно истерясалата обидена госпожа. тъй като искам злобно да манипулирам света , да подтискам хора и кучета,да мачкам и да ги гърча и свят да им се завива оставям на одосадената публика сама за себе си да прецени кой е прав и кой е крив,кой хвърля кучета по земята,кой какво никога не би направил ,кой некомпетентен орган издава разни сертификати и кой кога би трябвало да се лекува от комплекси и нерви лабави...
треперейки от ужас предоставям на вашето внимание дълго обработвания разговор: http://www.vbox7.com/play:a16ad35e
забавлявайте се!
с уважение: о.м.
Върнете се в началото  

www.golden-bg.com Форуми -> Информация, Новини, Събития Иди на страница 1, 2  Следваща
Страница 1 от 2