| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
India Z
Местожителство: Sofia
|
| Пуснато на: 14 Апр 2008 18:11 Заглавие: Гери здравей, |
|
|
Как си? Исках да те попитам дали поведението на Индия е нормално или баща ми да ти я доведе? Много се радвам защото тя от две седмици е разгонена! И преди си спомняте тя се разгонваше само на 1 година веднж сега се разгони по рано! Урааа но притеснява ме това 4е нон стоп пла4е и скимти. По скоро от няколко дни и все иска да излиза. Наште е водят в двора и след това като се прибере спира и после след 30 мин пак иска да излиза. 4удя се дали това е нормално? Тъй като преди не го е правила когато е била разгонена? Според наште тя си турсела другар4е и затова все искала да излиза! Развратница:) Аз не съм си вкъщи и много се притеснявам и препазказвам те какво ми казват. Ако това не е нормално веднга ще помоля баща ми да ти звъне!
Благодаря предварително.
Мира |
|
| Върнете се в началото |
|
itavet
Местожителство: sofiq
|
| Пуснато на: 14 Апр 2008 18:54 Заглавие: |
|
|
Мъж си търси наштааа МЪЖ!!!!! Иска и се ма вие не и давате :wink: :lol: Това е Мира не се тревожи!!! Кажи на ваште само да я пазят и да не я пускат без повод, че ще вземе да драсне момата и току виж ни изненадала с невероятни мелезчета :lol:
Ако имат проблеми предполагам си им оставила телефона ми, нали?!
Целувки!!! |
|
|
India Z
Местожителство: Sofia
|
| Пуснато на: 15 Апр 2008 10:53 Заглавие: |
|
|
Милата ми тя - малка ама ве4е знае :D
Мерси много Гери - зна4и наште са били прави!!! Разбирасе имат и телефон и вси4ки останали координати. Как си ти ина4е? Как изкарахте бяхте ходили някъде еxоти4но ама забравих то4но къде?!
А за мелез4ета не се притесняваи, баща ми я води само долу в нашия вътрешен двор!
Много целувки! |
|
|
| |