| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
antoniob
|
| Пуснато на: 09 Апр 2008 7:06 Заглавие: kuca6toto mi goldan4e |
|
|
| molia vi da mi pomognete da razbera po dobre kak 6te prote4e le4enieto na moiat beb4o toi e na 6 meseca i zapo4na da kuca sega e na injekcii i dieta 4uvstva se po dobre no az se pritesniavam za nego dali injekciite ne lekuvat sam simtomite a ne zaboliavaneto koeto doktora kaza 4e e na stavite i 6te go izraste no se pritesniavam kakvo 6te stane ako se naloji operacia i kak proti4a tia |
|
| Върнете се в началото |
|
Lynx
Местожителство: София
|
| Пуснато на: 10 Апр 2008 10:18 Заглавие: |
|
|
| Нашата уважаема ветеринарна лекарка със сигурност има голямо желание да ви отговори,но мисля,че и тя изобщо не е разбрала за какво става въпрос и надали има ясновидски способности (всъщност като се замисля може и да има :D )Има заболяване на ставите...бият му инжекции...ще му правят операция... Какво заболаване??? Какви са инжекциите???Каква е диетата???С какви медикаменти се провежда лечението??? И каква операция искат да му правят??? |
|
|
itavet
Местожителство: sofiq
|
| Пуснато на: 12 Апр 2008 22:18 Заглавие: Re: kuca6toto mi goldan4e |
|
|
antoniob написа: molia vi da mi pomognete da razbera po dobre kak 6te prote4e le4enieto na moiat beb4o toi e na 6 meseca i zapo4na da kuca sega e na injekcii i dieta 4uvstva se po dobre no az se pritesniavam za nego dali injekciite ne lekuvat sam simtomite a ne zaboliavaneto koeto doktora kaza 4e e na stavite i 6te go izraste no se pritesniavam kakvo 6te stane ako se naloji operacia i kak proti4a tia
какво всъщност се иска от мен? Как да помогна? |
|
|
| |