| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
INTRUDER
|
| Пуснато на: 06 Апр 2008 19:54 Заглавие: Да бъде,или да не бъде...??? |
|
|
| Здравейте,на всички!Много съм нов и затова моля за съвет.Предоставя ми се възможност да получа безвъзмездно голдън ретривър,но се колебая...Причината е,че животното е на 6год.По същата причина стопаните му са склонни да ми го дадат,страхуват се да не умре у тях....Много е красив и кипи от енергия.Даите съвет,моля!Щте се опитам да кача снимка,но не знам как.. :oops: Благодаря предварително за всички мнения. :D |
|
| Върнете се в началото |
|
maldzhieva
Местожителство: Добрич
|
| Пуснато на: 06 Апр 2008 21:06 Заглавие: здравейте |
|
|
| Здравейте. Незнам кое точно ви разколебава....Кучето може да живее още толкова,пък и повече.Тези стопани защо си мислят,че скоро ще умре?!?!? Да не е болно? Ако само възраста е проблема-значи няма пробрем....кучето си е направо младо.Моето почина на 16г.! Ако наистина искате такова куче и знаете как да се грижите за него-не му мислете.Много странно-стопаните всъщност защо го дават?!? |
|
|
INTRUDER
|
| Пуснато на: 06 Апр 2008 21:30 Заглавие: |
|
|
| Малко е сложно за обяснение,аз затова се колебая...Гледа6 куче 6год. и от обич и страх,че ще умре го даваш на някои..Дайте ми Skype да ви го покажа.Не мога да кача снимки.Моя Skyp е ilia_kirilov. |
|
|
maldzhieva
Местожителство: Добрич
|
| Пуснато на: 06 Апр 2008 21:32 Заглавие: ? |
|
|
Личните си съобщения прочетохте ли?
Има няколко потребители с това име.Кой сте вие? Аз съм iva--skype |
|
|
INTRUDER
|
| Пуснато на: 06 Апр 2008 22:23 Заглавие: |
|
|
| Ето го на батко хубавеца. http://www.bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=31955&AlbumId=114707 |
|
|
eli
Местожителство: Sofia
|
| Пуснато на: 07 Апр 2008 7:02 Заглавие: |
|
|
Аз лично не бих се и замислила!
Кучето е страхотно! |
|
|
Gold
|
| Пуснато на: 08 Апр 2008 21:30 Заглавие: |
|
|
Аз пък бих поразпитала малко повече собствениците. Не може да няма някаква по съществена причина. Ще гледаш кучето 6 години и изведнъж ще го даваш на друг. Има нещо.....което не казват.Преди да вземете кучето помислете и преценете добре нещата. Това не е като да си вземеш кола и след като ти омръзне да я караш да я продадеш/дадеш/.То, и кола преди да вземеш я караш на майстор.....Това е само съвет-решението ще е Ваше.
Късмет! |
|
|
Lynx
Местожителство: София
|
| Пуснато на: 10 Апр 2008 10:11 Заглавие: |
|
|
INTRUDER написа: Малко е сложно за обяснение,аз затова се колебая...Гледа6 куче 6год. и от обич и страх,че ще умре го даваш на някои..Дайте ми Skype да ви го покажа.Не мога да кача снимки.Моя Skyp е ilia_kirilov.
Сложно,лесно-обясни ни. Как така ще гледаш куче и от СТРАХ да не умре ще го даваш на някой??!! Все едно да ти се роди дете,да го гледаш 10-на годинки и от ОБИЧ и СТРАХ да помолиш някой да го вземе...много странно и не ми изглежда много правдоподобно това обяснение...хората се борят за кучетата си дори в най-тежките моменти и са до тях дори когато им се случи най-лошото-прализират се,болни са,имат всички предпоставки да напуснат този свят...но тогава се показва истинската ОБИЧ!По-добре добре разучи ситуацията относно нежеланието на стопаните да се грижат за кученцето си...Това ми звучи все едно нямат сили да се грижат за него или си мислят,че не са достатъчно добри стопани,за да му дадат необходимите грижи,което си е вече несигурност в тях самите.Но въпреки това ми се струва,че е много долно да постъпиш така с кучето си...поне поради такава причина... |
|
|
INTRUDER
|
| Пуснато на: 11 Апр 2008 17:33 Заглавие: |
|
|
| Благодаря на всички за мненията в форума.Ясно е,че не само аз съм озадачен от факта,да си дадеш кучето от любов и страх да не умре при теб...Кучето е здраво и ми харесва много,не е боледувало от нищо.С хигиенни навици и...,няма забележки с една дума.Малко е над нормата с килограмите и много разлигавено,но ще го оправя.Сега чакам дъщеря им да "събере сили"да се раздели с него и го вземам!!!Тогава ще ви кача и други снимки.До скоро. :wink: |
|
|
Gold
|
| Пуснато на: 11 Апр 2008 20:14 Заглавие: |
|
|
Успех и късмет!
Ще чакаме снимки в новия му дом :D |
|