| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Gig
Местожителство: Sofia
|
| Пуснато на: 26 Мар 2008 16:17 Заглавие: Убийство на голденчета |
|
|
| Здравейте. Понеже всички в този форум обичте тези кучета, не виждам по подходящо място да разкажа една история. През януари тази година ми се наложи да попатувам и на междуградски път близо до Благоевград видях един оръфан син сак, който леко помръдваше на средата на пътя...предположих, че някоя гарга е надушила нещо и се е омотала и сега може само да помръдва лекичко. Помолих да спрем и отидох да пусна нещастното пиле (не знам , как го реших, че е птица, но тогава ми се стори логично)...за съжаление, беше нещо много по-ужасно. В сака имше 6 жълти кученца на видима възраст не повече от няколко дена и за мой ужас пет от тях бяха мъртви, само едно мъниче беше живичко. Извадих го, гушнах го, взех и сака и се натоварих в колата. Огледахме ги-нямаше други оцелели, затова ги сложихме в багажника, а мъника взех в скута си и към най-близката бензиностанция...не съм гледала куче, но предположих, че вода и/или мляко ще му дойдат добре. Така си и беше. Малко по късно го заведох на ветеринар (заедно с целия сак), оказа се, че другите мъници са умрели от удара в пътя-явно са били хвърлени в движение, а оцелялото се оакза момиченце, при това изглежда да е голденче без примеси...Самият ветеринар беше потресен от убийството. Та ето как аз, една коткарка, се сдобих с кученце. Сега ни предстои втора ваксина, а трета ще доиде бързо и аз реших да попиша във форума, защото не искам душичката да си мисли, че е единственото от породата, а и е добре да имам приказка с хора, които знаят, какво ми предстои в отглеждането. Вярно може да не отговаряме на стандартите и да не знаем нищо за родословието ни, но вярвам, че няма да ни оставите без приятели :) Поздрави. |
|
| Върнете се в началото |
|
maldzhieva
Местожителство: Добрич
|
| Пуснато на: 26 Мар 2008 17:04 Заглавие: |
|
|
| Здравейте поздравявам ви за доброто дело.Цялата история е ужасна,на слава богу поне едно е оцеляло и ще бъде обичано. :D |
|
|
administrator
|
| Пуснато на: 27 Мар 2008 10:02 Заглавие: Re: Убийство на голденчета |
|
|
Gig написа: Вярно може да не отговаряме на стандартите и да не знаем нищо за родословието ни, но вярвам, че няма да ни оставите без приятели :) Поздрави.
няма да Ви оставим без приятели стига да не говорим за отговаряне на стандартите щото най-добрият начин да развалим чудото е да питаме защо го има! |
|
|
desi6
|
| Пуснато на: 27 Мар 2008 10:53 Заглавие: |
|
|
| Поздравления за това, което сте направили! Със сигурност сте човек, заслужаващ да намери много приятели! Дано е здраво кученцето, явно се е родило с късмет, пък може би ще донесе такъв и на новите си стопани. Каквото и да ви интересува за отглеждането му - този сайт ще ви срещне с компетентни и добронамерени хора, така че- на вярно място сте! Успех! |
|
|
Gig
Местожителство: Sofia
|
| Пуснато на: 31 Мар 2008 23:11 Заглавие: |
|
|
Здравейте отново :) Благодаря за милите отговори и тъй като в лс ми бяха поискани снимки - ето я и малката бръмбарка. Казва се Скарлет, защото доказа, че може да оцелява и се бори дори и когато изглежда, че няма изход :)
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=233118&photo=1[/img |
|
|
maldzhieva
Местожителство: Добрич
|
| Пуснато на: 01 Апр 2008 10:59 Заглавие: Златно съкровище |
|
|
| :D Голяма сладурана!!! Да ви е жива и здрава.Сигурна съм ,че ще ви донесе многа щастливи мигове,както и вие на нея-заслужава го след изтърпяното. |
|
|
itavet
Местожителство: sofiq
|
| Пуснато на: 01 Апр 2008 18:04 Заглавие: |
|
|
Роди ме мамо с късмет,па ме хвърли на смет.....
нека Скарлет ви носи само усмивки и уют, а вие на нея радост в очите...обичайте се!!!!! :smile18 :smile18 |
|
|
Maia
|
| Пуснато на: 11 Апр 2008 12:01 Заглавие: |
|
|
| zdraveite iskam da vi pozdravia za tova koeto ste napravili koeto e stra6no blagorodno vseki den gledame kak pregazvat ku4enca kak gi mu4at i tormoziat i tova e na6ata bulgaria vie ste prekrasen 4ovek za da napravite tolkova blagorodno delo i mislia 4e ako pone polovinata xora bixa postupili kato vas 6tiaxme da sme edna krasiva i dobra bulgaria za6toto i po sveta ima takiva lo6i xora no tam imat i drujestva za za6tita na jivotnite a v bulgaria niamame ni6to.tova e moeto mnenie pozdravii vi jelaia mnogo 6tastie. |
|
|
| |