www.golden-bg.com Форуми www.golden-bg.com
Форум за породата Голдън Ретривър

Отглеждането на Голден Ретривер в апартамент
Щракнете тук, за да видите оригиналнaта тема

www.golden-bg.com Форуми -> Говорим си за Голдън Ретривър
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
aqua

Местожителство: Spain

Пуснато на: 05 Мар 2008 17:16    Заглавие: Отглеждането на Голден Ретривер в апартамент  

Здравейте на всички любители на животни ! Аз все още нямам домашен любимец , но съм влюбена в породата голден ретривер,и преди да се сдобия с един такъв трябва да взема важни решения затова потърсих форум като този.Аз съм в чужбина живея на прекрасно място с прекрасен климат ,но проблема е че живея в апартамент ,който не е много малък но си няма градина.Та мили хора моля ви отговорете как се адаптира един птичар в апартамент ? Какви мерки за сигурност трябва да се предприемат примерно за тераса? Благодаря ви много ще се радвам да чета мнения по проблема!
Върнете се в началото  
administrator

Пуснато на: 06 Мар 2008 10:11    Заглавие: Re: Отглеждането на Голден Ретривер в апартамент  

aqua написа: Здравейте на всички любители на животни ! Та мили хора моля ви отговорете как се адаптира един птичар в апартамент ?!

адаптира се идеално, не се притеснявай!
Върнете се в началото  
J

Местожителство: София

Пуснато на: 06 Мар 2008 11:48    Заглавие:  

Здравей aqua,
както сподели administrator се адаптират отлично :)
казвам го от лични наблюдения.Пребиваването в апартамент а не на двора дава леко отражение върху козината на кучето но това не е фатално :wink:
Върнете се в началото  
aqua

Местожителство: Spain

Пуснато на: 06 Мар 2008 12:51    Заглавие:  

J написа: Здравей aqua,
както сподели administrator се адаптират отлично :)
казвам го от лични наблюдения.Пребиваването в апартамент а не на двора дава леко отражение върху козината на кучето но това не е фатално :wink:
Здравейте благодаря за отговорите, имам познати те пък живеят в къщи и са спокойни от това че кучето е в градината ама то като е цял ден в тая градина и не излиза от там е също като затворник...ех затворник силно казано но ,животинките се нуждаят от движение .
Върнете се в началото  
Maia

Пуснато на: 11 Апр 2008 11:28    Заглавие:  

zdraveite na vsi4ki dnes se registrirax za6toto mnogo obi4am ku4etata as su6to mislia za proletta da si vzema golden4e i as jiveia v apartament no mislia 4e niama da se mu4i v kraina smetka ne vsi4ki jiveem v ku6ti i kak ostanalite xora mogat da gledat ku4enca v apartament taka mislia 4e i as moga.pro4etox vsi4ki mnenia i as sum za xorata da imat ku4enca i da se grijat za tiax v kraina smetka tova e nai vajnoto da bude obi4ano i 6taslivo. :) :D :wink:
Върнете се в началото  
buddygold

Местожителство: Karlovo

Пуснато на: 28 Авг 2008 12:50    Заглавие:  

Здравейте аз си взех Голдънче преди около 2 седмици и също съм в апартамент.На малкото диваче не му пречи това че няма двор :wink: Казва се Бъди и е на 2 месеца :) Ето и няколко снимки на мъничето :) http://www.snimka.bg/album.php?album_id=278813&view=2
Върнете се в началото  

www.golden-bg.com Форуми -> Говорим си за Голдън Ретривър
Страница 1 от 1