www.golden-bg.com Форуми www.golden-bg.com
Форум за породата Голдън Ретривър

Училище за ретривъри в Пловдив
Щракнете тук, за да видите оригиналнaта тема
Иди на страница 1, 2  Следваща

www.golden-bg.com Форуми -> Информация, Новини, Събития
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Galia

Пуснато на: 01 Мар 2008 16:35    Заглавие: Училище за ретривъри в Пловдив  

Набират се желаещи за училище за ретривъри в Пловдив.Обучение по послушание,апорт и ринг дресура.Работи се в групи,всеки стопанин ще тренира с кучето си под наблюдението на треньор.Тренировки:вторник и четвъртък от 18 часа и събота и неделя от 12 часа.Обучението се води от Галина Конзова-Цена-100 лв месечно.
Върнете се в началото  
Galia

Пуснато на: 03 Мар 2008 14:18    Заглавие:  

До момента има събрани 4ма желаещи стопани на лабрадори.Чакаме още поне едно куче,за да направим първата група.
Върнете се в началото  
Galia

Пуснато на: 03 Мар 2008 22:44    Заглавие:  

Начало на първият курс-6 март-четвъртък от 17.30 на полянката"орехите" между Братската могила и Гребната база (намира се много лесно ако се идва по шосето от града към Гребната база-вляво точно срещу табелата за "Камбаните" или пеша-точно зад Братската могила -надясно все едно се отива към Гребната).
Върнете се в началото  
administrator

Пуснато на: 06 Мар 2008 10:25    Заглавие: Re: Училище за ретривъри в Пловдив  

Galia написа: Обучението се води от Галина Конзова-лицензиран треньор към БРФК и член на спортен клуб Сириус (при интерес можете да видите постиженията на кучетата и на адрес http://www.sirius-bg.net/index.php?p=9.53
Цена-100 лв месечно.

възможно ли е уважаемият лицензиран треньор да си покаже лиценза а и да ни каже къде отиват тези 100 лева?
Върнете се в началото  
Galia

Пуснато на: 06 Мар 2008 15:10    Заглавие:  

В момента нямам възможност да сканирам самият документ,но проверка,че такъв съществува може да се направи ето тук.
Училището не е организирано от който и да било клуб и за това е платено-както училището при Руми в София или часовете при Видка.

Ако смятате,че обявате не е пусната в подходящият раздел,моля преместете я.
Върнете се в началото  
administrator

Пуснато на: 07 Мар 2008 9:47    Заглавие:  

Galia написа: В момента нямам възможност да сканирам самият документ,но проверка,че такъв съществува може да се направи ето тук.
Училището не е организирано от който и да било клуб и за това е платено-както училището при Руми в София или часовете при Видка.

Ако смятате,че обявате не е пусната в подходящият раздел,моля преместете я.

хайде ако е удобно по-бързичко да видим въпросния лиценз че нещо не ни харесва тази работа. на обяви за платена дресура и то от пишман-дресьори никак ама никак не им е мястото тук...ще ни разкажете ли например какво сте постигнала като дресьор в досегашната си кариера че чак предлагате на хората платени услуги? не за друго но споменавате БРФК и клуб СИРИУС ... все организации с нестопанска цел...и ако случайно сте успели да се сдобиете с някакъв лиценз от едната от двете то той едва ли ви е бил издаден за да се позовавате на него докато си изкарвате парички за сметка на незнаещите!
Върнете се в началото  
Galia

Пуснато на: 08 Мар 2008 14:21    Заглавие:  

http://www.bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=31568&AlbumId=112961&PhotoId=6341255
Върнете се в началото  
Lynx

Местожителство: София

Пуснато на: 08 Мар 2008 20:51    Заглавие:  

Попитаха Ви за постижения в дресурата , уважаема Галя, а насреща размахвате лист хартия едва ли издаден Ви за да си изкарвате парички! След наученото за Вас от колегите в клуб Сириус, бих Ви поверила кучето си само с опрян пистлет в главата! Засрамете се!
Върнете се в началото  
Benyb

Пуснато на: 09 Мар 2008 0:35    Заглавие:  

Съжалявам,че трябва да се намеся в случая,но не ми харесва насоката на разговора.Познавайки отлично ситуацията с дресьорите в Пловдив искам само да кажа,че в момента освен Галя няма човек,който да може да свърши адекватно работа на стопаните на кучета решили малко от малко да ги обучат.И наистина няма друг,който да тренира толкова активно и да се явява на състезания.
След като години наред канехме и едва ли не се молехме на народа да дойде да тренира с нас в Сириус и в крайна сметка на поляната си останахме хора,които се броят на пръстите на едната ръка съм на мнение,че пловдивчани не искат да идват да се учат и да тренират безплатно и за идеята.Така че,ако ще си плащат,поне нека да е на някой,който има идея за какво става дума и няма да им навреди.
Ако тази комерсиална обява не ви харесва-по-добре я изтрийте.Ако някой има да казва нещо на Галя-нека и го каже.Но да се правят интриги кой какво бил казал в клуба е грозно и за мен лично обидно.
Върнете се в началото  
@moril

Местожителство: сф

Пуснато на: 09 Мар 2008 10:39    Заглавие:  

Benyb написа: Съжалявам,че трябва да се намеся в случая,но не ми харесва насоката на разговора....Така че,ако ще си плащат,поне нека да е на някой,който има идея за какво става дума и няма да им навреди....Ако някой има да казва нещо на Галя-нека и го каже....Но да се правят интриги кой какво бил казал в клуба е грозно и за мен лично обидно.

това че не ти харесва насоката на разговора изобщо не ни касае. след като въпросният лицензиран треньор е решил да ползва нашия форум за комерсиална реклама нека бъде така добър да изтрае питанията към себе си.

по въпроса дали няма да навреди на някой "давайки му лицензирани знания " само мога да кажа че въпросният треньор пред очите ми е навреждал многократно както сам на собственото куче така и на себе си ... чудя се как такъв човек има лице да предлага услуги ... и то платени!?

ето аз казвам на Галя - смятам че ти самата си прекалено незнаеща за да учиш хората на дресура. това е нещо което ти тепърва трябва самата дълго да учиш.

скъпа Бени...този водевил с интригите го остави за друго място и за други хора - всички в клуба знаят че иначе уважаваната от мен Галя често не знае къде е ляво и дясно и трудно се владее в напрегнати ситуации. повечето хора са запознати и с многократно афишираното от нея затруднено собствено материално състояние. когато дресурата започне да става източник на препитание всички знаем до какви резултати води това ( справка водените т.нар. платени курсове при цитирано по-горе лице - псевдотреньор) ... нека спра дотук защото ще се наложи да излагам факти от които тя никак ама никак няма да има полза като "лицензиран" треньор.

за мен целият проблем е в това че Галя ползва за комерсиална самореклама имената на две сериозни организации с НЕСТОПАНСКА ЦЕЛ! да ходи да обучава ако ще и кози - мен това не ме касае. касае ме морала на тази жена. и ме касае не на последно място това че утре много ненаучени а още по-зле ЛОШО НАУЧЕНИ ХОРА ще ми кажат: ти не си ли от същия клуб който "лицензира" подобни треньори?!?!?!

касае ме също така че ти като нейна приятелка не си и казала че това което върши не е лъжица за нейната уста ... което пък от своя страна е тема на други мои размисли които не желая да излагам тук и сега ...

с уважение: орлин миланов
Върнете се в началото  
Galia

Пуснато на: 09 Мар 2008 17:29    Заглавие:  

Искам да се извиня на колегите от Сириус за неприятната ситуация,която се е получила.Не съм искала по никакъв начин да си правя самореклама за сметка на клуба-напротив,много съм благодарна на всички от клуба,които ми помагат.Знам,че човек се учи всеки ден и ще продължавам да го правя.Посочих членството си,за да могат хората,които биха дошли при мен да видят от къде се уча и да имат някаква представа за методите ми на работа.Съжалявам,че е направило такова неприятно впечатление.
Върнете се в началото  
sundy

Пуснато на: 09 Мар 2008 21:29    Заглавие:  

Аз пък, точно от това което съм виждала мисля, че Галя е достатъчно подготвена да помогне на хора, които искат да общуват нормално с любимците си и да ги научат на елементарните правила на съвместното им съжителство... Най-малкото това е един от шепата хора, които наистина имат желание и работят с кучета в Пловдив и определено не съм съгласна с мнението и начина му на изказване от страна на Орлин... Въпреки че спокойно може да кажат изречените от него определения и за мен, както и за него самия - всички ние обучаваме чужди кучета и техните хора на нещо, което не знаят и определено смятам че единствено резултатите показват дали сме достатъчно компетенти да го правим... Галя е показала резултати...
Върнете се в началото  
Morti:)

Пуснато на: 09 Мар 2008 23:07    Заглавие:  

Lynx написа: След наученото за Вас от колегите в клуб Сириус, .........!
Нека не правим такива обобщения!
Върнете се в началото  
administrator

Пуснато на: 10 Мар 2008 10:19    Заглавие:  

Morti:) написа: Lynx написа: След наученото за Вас от колегите в клуб Сириус, .........!
Нека не правим такива обобщения!

скъпи sundi + Morti !

цялата полемика по случая е свързана с неумелото и крайно неудачното ползване на имената на две организации с нестопанска цел в собствена угода. без значение от добрите намерения на написалия го.

без значение дали на вас това ви се харесва или не.

самата галя разбра за какво иде реч и както виждате се е опитала да се извини. запазете си патоса за поляната и четете по-внимателно написаното по-горе!
Върнете се в началото  
Morti:)

Пуснато на: 10 Мар 2008 10:32    Заглавие:  

administrator написа: ...запазете си патоса за поляната и четете по-внимателно написаното по-горе!

ще си го пазя и ще си го нося! обещавам! :twisted:
Върнете се в началото  

www.golden-bg.com Форуми -> Информация, Новини, Събития Иди на страница 1, 2  Следваща
Страница 1 от 2