vanesto
|
| Пуснато на: 22 Дек 2007 15:21 Заглавие: здравейте от един нов член |
|
|
Здравейте . От 3 дни имам Голдън Ретривър . Това ми е първото куче и ако ми дадете някои начални съвети ,ще съм ви благодарен.
Кръстихме го Оги ,*взехме го на огнянов ден. Четох статия ,че не трябва да се взимат кучета от зоо магазини ,най-често били от унгария,украйна .. с фалшиви паспорти .. Е мойто е много сладко ,взето е от зоо магазин и според паспорта е от Унгария .Има 3 лепенки и 2 печата от унгарската и българската клиника на вътрешната страница ,а отзад има лепенка цестал плус и пише тапилан което сиг е ваксината .Надявам се всичко да му е ОКЕЙ ,както е за сега. ПОдскача , върти си опашката , ближе ме :D, пикае си почти всеки път където трябва , с акането още не е свикнал.
той е мъник на 2 месеца и папа пилешки ''дарадонки'' ,гранулки :) от зоо магазина казаха че тва му харесало най-много от всичко което са му давали . Днес му дадох половин наряза на парчетата топла пилешка пържолка и направо ми откъсна пръстите :) Сега души само гранулките ама не ги яде (от няколко часа) дали все пак ше си хапне ? дали не съм му дал много като за него ? :? :? :? имам много въпроси ама всичко с времето си |
|