| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Benyb
|
| Пуснато на: 06 Дек 2007 11:19 Заглавие: ВНИМАНИЕ!ОТРОВА В ЦЕНТЪРА НА ПЛОВДИВ |
|
|
| Пазете си кучетата!Преди няколко дни малоумен идиот е хвърлил отрова на полянката пред блока си-съвсем в центъра-зад дългия блок на Петко Д Петков-в района на шопинг центровете.Резултата е 3 домашни кучета мъртви до този момент!Стопаните знаят дори конкретно кой го е направил,но какво от това... |
|
| Върнете се в началото |
|
Morti:)
|
| Пуснато на: 06 Дек 2007 12:00 Заглавие: |
|
|
| Уф,УЖАС:((((Пази Боже :cry: |
|
|
itavet
Местожителство: sofiq
|
| Пуснато на: 06 Дек 2007 13:17 Заглавие: |
|
|
| ръчичките им да изсъхнат!!!!! ГАДОВЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
|
desi6
|
| Пуснато на: 06 Дек 2007 15:02 Заглавие: |
|
|
| Ужас! Ако стопаните могат да докажат,че е този човек, аз ти предлагам все пак да опитаме да направим нещо ? Можем поне да го покажем, пък и нали сега се обсъжда новия закон и има предвидена санкция за проявена умишлена жестокост! Това си е убийство и не може ей така да го оставим да си живурка самодоволно! Горките хора, горките невинни душици! Кои са кучетата? |
|
|
Megich
Гост
|
| Пуснато на: 06 Дек 2007 15:13 Заглавие: |
|
|
| Щом се знае кой е....... не че съм ЗА агресията и подтикането към нея, но в този случай съвсем честно и откровенно.....и не че това ще върне животинките, но на мен лично би ми станало по-леко.... |
|
|
Benyb
Гост
|
| Пуснато на: 06 Дек 2007 18:10 Заглавие: |
|
|
| Кучетата са тукашни-от квартала-две ги знам чудесно-една бяла овчарка и една много симпатична самоедка...сутринта стопанина на овчарката ми разказа случая-станало е преди 10тина дни-видял е,че кучето взима нещо,накарал го да го изплюе,но явно вече е било късно-почти веднага започнало да трепери...починало същата вечер въпреки опита на ветеринарите да му помогнат.Същото и със самоеда...смятат,че знаят кой е сложил отровата-съсед,луд на темата,че внучето му стъпва по същата земя дето ходят и кучетата.Хората са съсипани.Имало е и писмо от собствениците на самоеда закачено на вратата на отровителя,което мистериозно изчезнало и ред други неща,които ги карат да мислят че е той....Ако смяташ,че нещо можеш да направиш,ако искаш ще взема координати на пострадалите...не би било зле малко гласност на темата,че подобни селски номера могат да бъдат много опасни-не само за кучетата ни-сума ти деца играят пред блока... |
|
|
desi6
Гост
|
| Пуснато на: 07 Дек 2007 10:40 Заглавие: |
|
|
| Вземи им координатите и,моля те-питай ги дали са склонни да говорят по темата.Мисля, че най-малкото хора, подобни на този изрод е добре да знаят,че за всяко действие следва да си понесеш последствията. Пък било дори само огласяването на факта,че си убил живо същество. Като начало- нека съседи,близки и познати на този човек да са осведомени каква светла личност е. А кой знае-може да доживеем подобни действия наистина да бъдат санкционирани подобаващо-не просто порицание пред строя. |
|
|
Megich
Гост
|
| Пуснато на: 10 Дек 2007 15:52 Заглавие: |
|
|
По анимал планет има едно предаване което разказва за зоо полицаи които следят за жестокост към животните и работят съвместно с полицията. Виждала съм как хора биват арестувани глобявани и си лежат по месец в затвора заради проявена жестокост или небрежност.
Но аз мисля че няма да доживея да видя това в България! |
|
|
desi6
Гост
|
| Пуснато на: 10 Дек 2007 16:32 Заглавие: |
|
|
| И аз го гледам редовно, но също не съм особено голям оптимист за това,което се случва наоколо. Преди два дни се видяхме с Албена и решихме,че при всички случаи ще пробваме да пошумим около случая в Пловдив, стига стопаните на клетите създания да са съгласни. Защото това може да се случи във всеки един момент,с всеки един от нас. И не е достатъчно съмо да съчувстваме. Да не говорим,че може и човек да пострада. Но за зоополиция... и аз не знам дали ще доживеем. Хуманната полиция ни гони от градинките,дори когато е тъмно и наоколо няма никой и разхождаме кучетата, та другото звучи почти невероятно! :cry: |
|
|
panaret
Гост
|
| Пуснато на: 31 Яну 2008 11:04 Заглавие: |
|
|
| внимавайте! наскоро видях, че има поставени залци хляб с парченце салам, много старателно приготвени, в детската градинката до брадърс сот на капитан райчо. някой изрод отново явно иска да пострадат кучета. внимавайте! |
|
|
| |