www.golden-bg.com Форуми www.golden-bg.com
Форум за породата Голдън Ретривър

Нашата история...
Щракнете тук, за да видите оригиналнaта тема

www.golden-bg.com Форуми -> Говорим си за Голдън Ретривър
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
SiSinkAa

Местожителство: Varna

Пуснато на: 04 Ное 2007 16:27    Заглавие: Нашата история...  

Моят Макс е все на ръба. Много е палав, изяде тапетите, столовете, килима, масата, шкафовете, всичко което може да бъде изядено или онищожено.Но какво от това, нали го обожавам и мога да му простя всичко. Освен че е палав е и ужасно лаком. Тази лакомия едва не го погуби. Преди около 2 седмици изяде найлонова торбичка с просо за папагали. Заседна му в коремчето и се наложи операция. Сега се възстановяваме. Но той е ужасно слаб и няма много енергия. Започнах да го захранвам малко по малко, но е било твърде рано и му се раздразни стомахчето и започна да повръща. Наложи се пак да спре да се храни докато се успокои стомаха и сега наново се захранваме с консерви разтворени във вода. Засега да чукам на дърво сме добре, но той продължава да се спуска да яде всичко. Не знам как да го обуча бих го, молих го, карах му се... е не става. Проблема е, че пак може да ми направи същата беля и пак да го режат, а не искам да страда. Как да го науча да престане да гълта всичко по земята?
Върнете се в началото  
@moril

Местожителство: сф

Пуснато на: 05 Ное 2007 8:59    Заглавие: Re: Нашата история...  

SiSinkAa написа: Не знам как да го обуча бих го, молих го, карах му се... е не става.

а с лопата би ли го а? :P ...я аз да те попитам....ти ако си много гладен/а и ако някой те млати....дали ще го послушаш?...аз знам че няма.....затова вземи един намордник и си реши проблема.
Върнете се в началото  

www.golden-bg.com Форуми -> Говорим си за Голдън Ретривър
Страница 1 от 1