| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
elichka
|
| Пуснато на: 21 Окт 2007 10:21 Заглавие: Tursq da si zakupq goldenche |
|
|
| Iskam da vi popitam ot kude moga da si kupq goldenche na po simvolichna cena ? :( ot 1 godina si tursq i bqh namerila 2 kuchenca za neveroqtno evtini ceni obache mnogo kusno si bqh proverila poshtata i veche gi bqha prodali :( predi imah kuche no to umrq ot starost i sega mnogo iskam da si imam pak . |
|
| Върнете се в началото |
|
@moril
Местожителство: сф
|
| Пуснато на: 21 Окт 2007 16:00 Заглавие: Re: Tursq da si zakupq goldenche |
|
|
elichka написа: bqh namerila 2 kuchenca za neveroqtno evtini ceni
20 лева достатъчно евтина цена ли ти е? айде по-бързо отговаряй че ще се продадат до довечера.търси ме на полихромната вентилационна система. знаеш че само така е сигурно. пожелавам ти съксес!!!! |
|
|
elichka
|
| Пуснато на: 21 Окт 2007 21:40 Заглавие: :D |
|
|
| ami malko li e za 20 lv a ? ti mai neshto ne si normalen/a za kvo se zaqjdash? az moje i da sym nenormalna ama i ti si oshte po nenorm. vie po internet samo tva pravite i prosto me podminavai bez da mi obrushtash vnimanie |
|
|
samoubiika
Местожителство: Русе
|
| Пуснато на: 21 Окт 2007 22:22 Заглавие: |
|
|
Хей изродке...момичето помоли за помощ ЗАЩОТО ТЪРСИ ХОРА,КОИТО СА СВЕСТНИ и ще и дадат голдън на ниска цена...и ДА намеквам,че не си свястна!
Ти си една богата лигла!
СЕГА ЩЕ ТИ КАЖА КАКВО:
-първо-ТИ СИ ЕДНА МАЛКА БОГАТА ПИКЛИЧКА!
-второ-МИСЛИШ СЕ ЗА ОРИГИНАЛНА,НО НЕ СИ!
-трето-ОТ КОЙ ВЕК ИДВАШ...сега ВСИЧКО е скъпо!Някой хора НЕМОГАТ да си позволят да дадат 300лв за куче,което не е сигурно,че ще се задържи дълго на белия свят!!!
ПРОСТО,АКО НЕМОЖЕШ ДА ВЛЕЗЕШ В НЕЧИЕ ПОЛОЖЕНИЕ-НЕДЕЙ ДА СПОРИШ! |
|
|
@moril
Местожителство: сф
|
| Пуснато на: 22 Окт 2007 7:52 Заглавие: |
|
|
samoubiika написа: Хей изродке...момичето помоли за помощ ЗАЩОТО ТЪРСИ ХОРА,КОИТО СА СВЕСТНИ и ще и дадат голдън на ниска цена...и ДА намеквам,че не си свястна!ПРОСТО,АКО НЕМОЖЕШ ДА ВЛЕЗЕШ В НЕЧИЕ ПОЛОЖЕНИЕ-НЕДЕЙ ДА СПОРИШ!
мила моя. ние тук сериозно се безпокоим за душвното ти равновесие. най-приятелски съвет: иди при мама и тате и ги помоли да те заведат на лекар. може и да ти помогнат в последния момент кой знае. стискаме палци изходът в твоя случай да е благополучен!
с уважение: ом |
|
|
itavet
Местожителство: sofiq
|
| Пуснато на: 22 Окт 2007 9:05 Заглавие: |
|
|
| И ние сме съпричастни за душевното равновесие на момиченцето от Русе. Ако все пак и те нямат възможност, ние ще помогнем с каквото можем. |
|
|
Benyb
|
| Пуснато на: 24 Окт 2007 17:33 Заглавие: |
|
|
За тези дето искат евтини голдъни-я по-добре вземете някое подобно куче.Хем ще спасите нещастното същество.Казвам го съвсем сериозно.
Ето един черен голдън например. |
|
|
Megich
Гост
|
| Пуснато на: 24 Окт 2007 20:55 Заглавие: |
|
|
| За Лабрадор по ще мине :wink: |
|
|
vankata
Гост
Местожителство: Каэанлък
|
| Пуснато на: 30 Окт 2007 21:35 Заглавие: Re: Tursq da si zakupq goldenche |
|
|
| za 1000 lv. moga da ti nameria golden |
|
|
kikiimiki
Гост
|
| Пуснато на: 30 Окт 2007 23:28 Заглавие: |
|
|
| Zdraveite,ako nqkoi moje da mi nameri golden do 100 lv neka mi se obadqt.Ne darja na rodosloviq i roditeli 6ampioni,no darja ku4eto da e majko i naistina da e golden! |
|
|
Nemo
Гост
|
| Пуснато на: 30 Окт 2007 23:50 Заглавие: |
|
|
Цитат: Ne darja na rodosloviq i roditeli 6ampioni,no darja ku4eto da e majko i naistina da e golden!
Eeee, те това не го разбирам.Хем да няма родословие, хем наистина да е голдън.
:!: Хора, разберете, че родословието не е снобарщина, а гаранция, че кучето е здраво, че наистина е представител на съответната порода и че са известни неговите родители и носители на ген до 4-то коляно. :!:
Преди да си вземете домашен любимец, който да стане част от Вашето семейство се осведомете добре за породата, за нейните характеристики, и дали ще можете да осигурите нормален живот на четирикракия другар!
Желая успех! |
|
|
administrator
Гост
|
| Пуснато на: 31 Окт 2007 8:37 Заглавие: |
|
|
kikiimiki написа: Zdraveite,ako nqkoi moje da mi nameri golden do 400 lv neka mi se obadqt.Ne darja na rodosloviq i roditeli 6ampioni,no darja ku4eto da e majko i naistina da e golden!
всички онези неща на които НЕ ДЪРЖИШ правят невъзможното кучето ти да е ИСТИНСКИ голдън кикирики |
|
|
Nemo
Гост
|
| Пуснато на: 02 Ное 2007 11:02 Заглавие: |
|
|
Offfftopik:
Като ми сменяте аватара поне ми сложете една златна рибка :wink: да отговаря на ник нейма! |
|
|
SnakeBite90
Гост
|
| Пуснато на: 15 Ное 2007 20:11 Заглавие: |
|
|
| Търся голдънче по възможност да не е навършилo 2 месеца ако може да ме опътите къде мога да си намера ще съм ви супер благодарен!! :roll: |
|
|
itavet
Гост
Местожителство: sofiq
|
| Пуснато на: 16 Ное 2007 18:03 Заглавие: |
|
|
SnakeBite90 написа: Търся голдънче по възможност да не е навършилo 2 месеца ако може да ме опътите къде мога да си намера ще съм ви супер благодарен!! :roll:
АМАН!!!!!!!!!!!
'ОПЪТВАНЕ" : след изхода за Перник вдясно към Банкя,малко зад Факуултето мисля,че имаше майка с 7-8 малки на около 40 дни
хайде лека вечер!!! |
|
|
| |