| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
albena2
Местожителство: София
|
| Пуснато на: 19 Окт 2007 12:51 Заглавие: малко съвет |
|
|
Здравейте,
Намерих си едно голдънче от обява и утре ще ходя да го видя и да го взема и ме интересува да ми дадете съвет,тъй като досега не съм гледала тази порода имали някои черти и особености ,които да гледам
Благодаря Ви предварително
Поздрави
Албена |
|
| Върнете се в началото |
|
@moril
Местожителство: сф
|
| Пуснато на: 19 Окт 2007 13:09 Заглавие: Re: малко съвет |
|
|
albena2 написа: Здравейте,
Намерих си едно голдънче от обява и утре ще ходя да го видя и да го взема и ме интересува да ми дадете съвет,тъй като досега не съм гледала тази порода имали някои черти и особености ,които да гледам
Благодаря Ви предварително
Поздрави
Албена
не си го земай... |
|
|
albena2
Местожителство: София
|
| Пуснато на: 19 Окт 2007 13:21 Заглавие: защо |
|
|
| Защо да не си го взема |
|
|
itavet
Местожителство: sofiq
|
| Пуснато на: 19 Окт 2007 13:27 Заглавие: |
|
|
защото може да си има мнооого проблеми,от които след време да страдате и и ти и то
Поразрови се из форума - изписано е доста |
|
|
@moril
Местожителство: сф
|
| Пуснато на: 19 Окт 2007 13:31 Заглавие: |
|
|
itavet написа: защото може да си има мнооого проблеми,от които след време да страдате и и ти и то
Поразрови се из форума - изписано е доста
q po-добре да не даваме акъл че после нали знаеш...направи добро па изяж Г...гувеч! ... нека си трошат главите...после само ще пълнят вет. кабинетите....аз едно разбрах през годините...колкото повече му казваш НЕ то толкова повече ДА...хаир да им са! |
|
|
itavet
Местожителство: sofiq
|
| Пуснато на: 19 Окт 2007 13:34 Заглавие: |
|
|
@moril написа: itavet написа: защото може да си има мнооого проблеми,от които след време да страдате и и ти и то
Поразрови се из форума - изписано е доста
q po-добре да не даваме акъл че после нали знаеш...направи добро па изяж Г...гувеч! ... нека си трошат главите...после само ще пълнят вет. кабинетите....аз едно разбрах през годините...колкото повече му казваш НЕ то толкова повече ДА...хаир да им са!
дамммм...
искам да приемете горният ми пост за написан следствие хормонален дисбалас,разтроил не дотам нормалната ми нервна система,довела ме пускане на постулати,абсолютно разграничаващи се от реалното ми мислене....
и така - ВЗЕМЕТЕ,ЧЕ СИ ВЗЕМЕТЕ КУТРЕТО ОТ ОБЯВАТА!!!!! |
|
|
| |