|
www.golden-bg.com Форум за породата Голдън Ретривър
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
lacezar
Местожителство: plovdiv
|
| Пуснато на: 19 Окт 2007 9:43 Заглавие: Бял прах по гърба ???? |
|
|
| Имам един въпрос, който макар,че може да прозвучи странно си е самата истина. От известно време понеже Джоя е черна и си личи очеизвадно че по протежение на целия гръб имаме нещо като бял прах,които не спира да излиза. Казвам това защото именно там слагах пипетите на VIRBAC за паразити. От четири месеца не съм ,но това чудо не се маха и по гръбнака продължава да се вижда тази бяла ивица нещо средно м/у прах и пърхут което е доста неприятно. Някакви идеи как да го изчистя и възможно ли е да е от пипетите ??? |
|
| Върнете се в началото |
|
@moril
Местожителство: сф
|
| Пуснато на: 19 Окт 2007 10:44 Заглавие: Re: Бял прах по гърба ???? |
|
|
lacezar написа: Имам един въпрос, който макар,че може да прозвучи странно си е самата истина. От известно време понеже Джоя е черна и си личи очеизвадно че по протежение на целия гръб имаме нещо като бял прах,които не спира да излиза. Казвам това защото именно там слагах пипетите на VIRBAC за паразити. От четири месеца не съм ,но това чудо не се маха и по гръбнака продължава да се вижда тази бяла ивица нещо средно м/у прах и пърхут което е доста неприятно. Някакви идеи как да го изчистя и възможно ли е да е от пипетите ???
както е казал народът: може и пърхут да е ... я бягай при итавет да дадете матРял и да видите със сигурност какъв е тоя пустиняк... |
|
| Върнете се в началото |
|
| |
|