www.golden-bg.com Форуми www.golden-bg.com
Форум за породата Голдън Ретривър

Нови сме
Щракнете тук, за да видите оригиналнaта тема

www.golden-bg.com Форуми -> Говорим си за Голдън Ретривър
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
kora

Местожителство: София

Пуснато на: 16 Окт 2007 9:28    Заглавие: Нови сме  

От 4 месеца имам кученце от тази порода и тъй като не съм имала досега представител на голдън ретривърите, отправям гореща молба към "ветераните - собственици" за съвети. Ядем всичко по пътя си и не се погнусявяме даже и от човешки а.....а. Има ли начин да го отуча от този навик. Казва се Кора и е един прекрасен екземпляр на породата си.
Върнете се в началото  
@moril

Местожителство: сф

Пуснато на: 17 Окт 2007 7:19    Заглавие: Re: Нови сме  

kora написа: От 4 месеца имам кученце от тази порода и тъй като не съм имала досега представител на голдън ретривърите, отправям гореща молба към "ветераните - собственици" за съвети. Ядем всичко по пътя си и не се погнусявяме даже и от човешки а.....а. Има ли начин да го отуча от този навик. Казва се Кора и е един прекрасен екземпляр на породата си.

щом е прекрасен екземпляр на породата си не би трябвало да си хапва човешки а.....а. пък и може да е гладно детенцето мъничко...аз така си мисля. за другите не знам!
Върнете се в началото  
Megich
Гост

Пуснато на: 17 Окт 2007 8:43    Заглавие:  

Интересното е че все повече чувам за този проблем от собственици на голдъни.....предполагам, че както можеш да го научиш да прави или да не прави нещо, така можеш да го научиш и това :)
Върнете се в началото  
itavet
Гост

Местожителство: sofiq

Пуснато на: 17 Окт 2007 13:15    Заглавие: Re: Нови сме  

kora написа: От 4 месеца имам кученце от тази порода и тъй като не съм имала досега представител на голдън ретривърите, отправям гореща молба към "ветераните - собственици" за съвети. Ядем всичко по пътя си и не се погнусявяме даже и от човешки а.....а. Има ли начин да го отуча от този навик. Казва се Кора и е един прекрасен екземпляр на породата си.

Кора да тръгва заедно със стопанката си на училище!
Върнете се в началото  
@moril
Гост

Местожителство: сф

Пуснато на: 18 Окт 2007 9:19    Заглавие: Re: Нови сме  

itavet написа: kora написа: От 4 месеца имам кученце от тази порода и тъй като не съм имала досега представител на голдън ретривърите, отправям гореща молба към "ветераните - собственици" за съвети. Ядем всичко по пътя си и не се погнусявяме даже и от човешки а.....а. Има ли начин да го отуча от този навик. Казва се Кора и е един прекрасен екземпляр на породата си.

Кора да тръгва заедно със стопанката си на училище!

A на училище ще ни научите ли да не ядем акита? Аз съм забелязал че моя Арчи като се наяде много не му се ядат акита ама ако е гладен глъфа като патЕ тОпли лАйна ... да ме извинявате за френския... :smile3 ... ама така казваше дядо едно време...
Върнете се в началото  
Косьо
Гост

Местожителство: София

Пуснато на: 13 Ное 2007 20:01    Заглавие:  

Здравей! Ако искаш съвет относно яденето на акета,мога да ти кажа само че моята кучка Берта,ги ядеше до към 7мия месец и после престана.Аз много и се карах като я видех,но мисля че спря да ги яде
като порасна.А за училището мога да кажа само че е много полезно и аз съжалявам че не водих Берта на времето.Чао и успех с възпитанието. :)
Върнете се в началото  

www.golden-bg.com Форуми -> Говорим си за Голдън Ретривър
Страница 1 от 1