www.golden-bg.com Форуми www.golden-bg.com
Форум за породата Голдън Ретривър

ВИП ЕКЗОТИК???????????
Щракнете тук, за да видите оригиналнaта тема

www.golden-bg.com Форуми -> Говорим си за Голдън Ретривър
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Евгения

Местожителство: варна

Пуснато на: 14 Сеп 2007 20:14    Заглавие: ВИП ЕКЗОТИК???????????  

Днес срещнах горд собственик на 6 месечен голдън.Попитах го от къде си е взел кучето и той ми отговори ,че си го е взел от Вип Екзотик и кучето било здраво и послушно.Намирал се в квартал Левски до клиника Петкови (във Варна).Въпроса ми е:Винаги тук сте писали че от зоомагозин няма да си взема здраво куче,а защо вече няколко собственика на игриви голдъни ми казват обратнато?От Вип Екзотик или друг магазин мога ли да си купя здраво куче.Днес напълно се обърках! :smt086
Върнете се в началото  
itavet

Местожителство: sofiq

Пуснато на: 15 Сеп 2007 7:35    Заглавие:  

След още някой друг разговор ще се дообъркате съвсем! :wink:
Върнете се в началото  
Евгения

Пуснато на: 16 Сеп 2007 12:05    Заглавие:  

Въпроса е дали от Вип Екзотик мога да си закупя здраво куче? :smt090
Върнете се в началото  
itavet

Пуснато на: 16 Сеп 2007 18:38    Заглавие:  

Евгения написа: Въпроса е дали от Вип Екзотик мога да си закупя здраво куче? :smt090

и аз това се питам - дали? Но няма кой да ни каже верният отговор.... :(
Върнете се в началото  
Евгения

Пуснато на: 16 Сеп 2007 20:31    Заглавие:  

:smile5 ВЕЧЕ СЕ ЯДОСАХ!!!ТОВА Е КЛУБ ЗА ПОРОДАТА ГОЛДЪН РЕТРИВЪР((СЪЗДАДЕН Е ДА ПОМАГА НА БЪДЕЩЕТЕ СОБСТВЕНИЦИ И ТАКИВА)СПОРЕД МЕН ДА НЕ ОБИДЯ НЯКОГО)!!!ОТ КЪДЕ ДА СИ ВЗЕМА ГОЛДЪН(И ДРУГИ ПИТАТ ТОВА)!!!ЕДНИ КАЗВАТ ОТ РАЗВЪДНИК ДРУГ ОТ ЗООМАГАЗИН ДРУГИ ДРУГО!!!ОТ КЪДЕ МОГА ДА СИ ВЗЕМА ЗДРАВ,ПОРОДИСТ ГОЛДЪН ПРЕЗ ПРОЛЕТТА!!!
Върнете се в началото  
itavet

Пуснато на: 16 Сеп 2007 21:46    Заглавие:  

Евгения написа: :smile5 ВЕЧЕ СЕ ЯДОСАХ!!!ТОВА Е КЛУБ ЗА ПОРОДАТА ГОЛДЪН РЕТРИВЪР((СЪЗДАДЕН Е ДА ПОМАГА НА БЪДЕЩЕТЕ СОБСТВЕНИЦИ И ТАКИВА)СПОРЕД МЕН ДА НЕ ОБИДЯ НЯКОГО)!!!ОТ КЪДЕ ДА СИ ВЗЕМА ГОЛДЪН(И ДРУГИ ПИТАТ ТОВА)!!!ЕДНИ КАЗВАТ ОТ РАЗВЪДНИК ДРУГ ОТ ЗООМАГАЗИН ДРУГИ ДРУГО!!!ОТ КЪДЕ МОГА ДА СИ ВЗЕМА ЗДРАВ,ПОРОДИСТ ГОЛДЪН ПРЕЗ ПРОЛЕТТА!!!

Ехооо, ядосаната, първо малко успоkойте парата!!!!!!!!!!!!!!!
НИКОЙ ТУК НИКОГА НЕ Е КАЗВАЛ ДА СЕ ВЗИМА КУЧЕ КАКВАТО И ДА Е ПОРОДА ОТ ЗООМАГАЗИН ИЛИ БОРСА, ЯСНО?????
ВЗЕМЕТЕ И ЧЕТЕТЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Здраво куче можеш и от улицата да вземеш, но до колко действително ще е здраво и какво ще носи като ген само то ще си знае!
Хайде да четете малко по-задълбочено из форума!!!!
Непрекъснато пълните форума с безмислени постинги и очаквате смислени отговори, е няма как да стане, ясно - ЯДОСАНАТА?
Върнете се в началото  
Евгения

Пуснато на: 16 Сеп 2007 22:04    Заглавие:  

Извиниваите!Просто страшно се обърках от 3 години се търся порода куче и се спрях на голдъните.Тъкмо си намерихме ...Детето ми влезе в болница от алергия и затова сега се решихме да си вземем голдън.Вече нямаме търпение!Исках малко помощ!А за отговорите не знаех.ИЗВИНЯВАИТЕ НА ВСИЧКИ!!!!!!!!
Върнете се в началото  
itavet

Пуснато на: 17 Сеп 2007 8:45    Заглавие:  

Евгения написа: Извиниваите!Просто страшно се обърках от 3 години се търся порода куче и се спрях на голдъните.Тъкмо си намерихме ...Детето ми влезе в болница от алергия и затова сега се решихме да си вземем голдън.Вече нямаме търпение!Исках малко помощ!А за отговорите не знаех.ИЗВИНЯВАИТЕ НА ВСИЧКИ!!!!!!!!

моля! :)
Върнете се в началото  

www.golden-bg.com Форуми -> Говорим си за Голдън Ретривър
Страница 1 от 1