| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
sevriev
|
| Пуснато на: 05 Сеп 2007 15:20 Заглавие: Привет , търся да купя кученце |
|
|
Здравейте , регистрирах се с надеждата че ще ми помогнете да купя кученце , търся от доста време по обяви , но разбрах че е доста сериозно относно родословието и изследванията , така че ако някой продава или очаква котило , търся мъжко , бяло :)
Иван Севриев |
|
| Върнете се в началото |
|
@moril
Местожителство: сф
|
| Пуснато на: 10 Сеп 2007 8:59 Заглавие: Re: Привет , търся да купя кученце |
|
|
sevriev написа: Здравейте , регистрирах се с надеждата че ще ми помогнете да купя кученце , търся от доста време по обяви , но разбрах че е доста сериозно относно родословието и изследванията , така че ако някой продава или очаква котило , търся мъжко , бяло :)
Иван Севриев
след около два месеца живот и здраве ще има много специални кученца...и м-у другото: котилата се състоят от котки... |
|
|
Евгения
Местожителство: варна
|
| Пуснато на: 13 Сеп 2007 18:06 Заглавие: Re: Привет , търся да купя кученце |
|
|
@moril написа: sevriev написа: Здравейте , регистрирах се с надеждата че ще ми помогнете да купя кученце , търся от доста време по обяви , но разбрах че е доста сериозно относно родословието и изследванията , така че ако някой продава или очаква котило , търся мъжко , бяло :)
Иван Севриев
след около два месеца живот и здраве ще има много специални кученца...и м-у другото: котилата се състоят от котки...
В кои град? |
|
|
Megich
Гост
|
| Пуснато на: 28 Сеп 2007 21:50 Заглавие: |
|
|
@moril наистина много сериозно се интересувам.
Чесно казано не ме интересува родословието но се убедих че това е фактор бъдещото ми "детенце" да е здраво!
Много съм объркана чета какжи ли не страхотии както за зоомагазините и така наречените зоо - борси така и за доста псевдо развудници в България! Никога не съм си мислила че ще е толкова трудно да си взема бебенце :.(
ПС: @moril знам какво е на ден да ти пишат 1000 идиота като мен едни и същи глупости но наистина ми трябва човек с опит и далеч повече познания поне за простички съвети.
Казвам се Меги а mail ми е sifar@abv.bg ако някой би могъл да ми помогне наистина! |
|
|
mira1812
Гост
|
| Пуснато на: 16 Окт 2007 14:00 Заглавие: |
|
|
Здравейте!
Казвам се Мира и имам малко бяло пухкаво кученце на 40дни.
Аз съм стопанката на таткото.Поздрави!
п.с.
Аз НЕ съм онази Мира!!!!
ВСИЧКО Е ЛЮБОВ! НЕ ВОЙНА! |
|
|
| |