www.golden-bg.com Форуми www.golden-bg.com
Форум за породата Голдън Ретривър

покупка,родословие на голден ретривер от агенция НЕТИ
Щракнете тук, за да видите оригиналнaта тема
Иди на страница 1, 2  Следваща

www.golden-bg.com Форуми -> Говорим си за Голдън Ретривър
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
fredi

Местожителство: София

Пуснато на: 26 Авг 2007 10:15    Заглавие: покупка,родословие на голден ретривер от агенция НЕТИ  

Здравейте! Имаме си един чудесен Голдън Ретривър на 4 месеца на име Фреди. Купихме го от агенция Нети за рождения ден на сина ни. Никога преи не сме гледали куче в къщи и не знам дели сме се ориентирали към правилния продавач.Дадоха ни паспорт,РОДОВНИК,кучето е с чип,цената не беше малка.На пръв поглед всичко изглежда ok.,но знам ли?Как,къде да разбера дали истината е вярна? Някой има ли мнение за тази агенция?
Върнете се в началото  
@moril

Местожителство: сф

Пуснато на: 27 Авг 2007 14:38    Заглавие: Re: покупка,родословие на голден ретривер от агенция НЕТИ  

fredi написа: Здравейте! Имаме си един чудесен Голдън Ретривър на 4 месеца на име Фреди. Купихме го от агенция Нети за рождения ден на сина ни. Никога преи не сме гледали куче в къщи и не знам дели сме се ориентирали към правилния продавач.Дадоха ни паспорт,РОДОВНИК,кучето е с чип,цената не беше малка.На пръв поглед всичко изглежда ok.,но знам ли?Как,къде да разбера дали истината е вярна? Някой има ли мнение за тази агенция?

щом сте си купили вече куче от търговец всички съвети ще са след дъжд качулка...да ви е живо и здраво и не очаквайте от нас да ви отговорим на подобен въпрос...и да имаме мнение не е тук мястото да го даваме...едно да знаете: КУЧЕ НЕ СЕ КУПУВА ОТ МАГАЗИН!
Върнете се в началото  
J

Пуснато на: 03 Сеп 2007 16:59    Заглавие:  

има толкова теми по този въпрос че чак се чудя
как остават непрочетени :roll:
Върнете се в началото  
fredi

Пуснато на: 11 Окт 2007 22:35    Заглавие:  

И така Фреди вече е на 5 месеца и половина!Много сме щастливи с него и за нас той е най-хубавия Ритривър на света,"любов на четири крака"!!! Както писах и преди - той е първото ни куче, не сме имали друго преди него. Закупихме го от агенция Нети случайно, по информация от интернет, без някакви специални препоръки ... Но честно казано до сега сме много доволни! Фреди расте здрав и жизнен, препоръчаният от агенцията лекар е изключително отзивчив! Както се казва - винаги има и недоволни клиенти, но в случая ние сме от ДОВОЛНИТЕ!!!
Върнете се в началото  
Megich
Гост

Пуснато на: 12 Окт 2007 10:09    Заглавие:  

Аз също се бях насочила към тази агенция /Морил това не е магазин ;)/....но след срещата и разговора с хората от клуба понаучих доста нови неща, които ще ми бъдат полезни в избора на кученце как, от къде и какво.
Благодаря за което :)
Върнете се в началото  
@moril
Гост

Местожителство: сф

Пуснато на: 12 Окт 2007 10:12    Заглавие: много добре:)  

Megich написа: Аз също се бях насочила към тази агенция /Морил това не е магазин ;)/....но след срещата и разговора с хората от клуба понаучих доста нови неща, които ще ми бъдат полезни в избора на кученце как, от къде и какво.

разумно. пожелаваме успех!!!
Върнете се в началото  
Morti:)
Гост

Пуснато на: 12 Окт 2007 10:17    Заглавие:  

Megich написа: Аз също се бях насочила към тази агенция /Морил това не е магазин ;)/....но след срещата и разговора с хората от клуба понаучих доста нови неща, които ще ми бъдат полезни в избора на кученце как, от къде и какво.
Явно повече хора трябва да идват на тези срещи;)Или поне тези,които искат да си вземат Голдънче :D
ХОРА ,ВЗИМАЙТЕ ПРИМЕР :smile39
Върнете се в началото  
Megich
Гост

Пуснато на: 12 Окт 2007 10:33    Заглавие:  

Трябва, трябва но бяхме в доста задушевен колектив този път и въпреки това изкарахме доста приятно :).
Следващия път повече :)

П.С.: Изявявам желание да се запозная с тази мистична личност Орлин :) и то голямо желание ;п
Върнете се в началото  
Гост

Пуснато на: 12 Окт 2007 11:15    Заглавие:  

Megich написа: П.С.: Изявявам желание да се запозная с тази мистична личност Орлин :) и то голямо желание ;п
хахаха,Деди,що не си бил бе, и коктейли не си пил- резил :smile82
Върнете се в началото  
itavet
Гост

Местожителство: sofiq

Пуснато на: 12 Окт 2007 12:38    Заглавие:  

Megich написа:
Изявявам желание да се запозная с тази мистична личност Орлин :) и то голямо желание ;п

:smile56 оооооооооо мистични мой приятелююююю яви се сред нас!!!!!
ВЕДНАГА!!!!!!!!!!!! :lol: :lol:

Megich, и аз съм все още в графата ' непознати', но това само до другата сбирка. Ще си дам малко: аз съм д-р Куин - Мъчителката :lol: :lol: :lol:
Върнете се в началото  
Megich
Гост

Пуснато на: 12 Окт 2007 12:55    Заглавие:  

Itavet разбрах, че и ти си изявена кинолажка :) ще се видим на срещата следващия път в такъв случай ще се радвам да се запознаем :)
Върнете се в началото  
Benyb
Гост

Пуснато на: 12 Окт 2007 13:26    Заглавие:  

Чакай,чакай...то да не излезе,че само Данчо е бил на срещата май :? :shock:
Върнете се в началото  
Megich
Гост

Пуснато на: 12 Окт 2007 14:08    Заглавие:  

Той е най - малко за трима компания :P
Върнете се в началото  
Гост

Пуснато на: 12 Окт 2007 14:33    Заглавие:  

Megich написа: Той е най - малко за трима компания :P

ех този наш председател беее:)ЗЛАТЕН :smile
Върнете се в началото  
Megich
Гост

Пуснато на: 12 Окт 2007 15:22    Заглавие:  

И СЕРИОЗЕН хахаххааха :smile78
Върнете се в началото  

www.golden-bg.com Форуми -> Говорим си за Голдън Ретривър Иди на страница 1, 2  Следваща
Страница 1 от 2