| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
vankata
Местожителство: Каэанлък
|
| Пуснато на: 17 Авг 2007 16:36 Заглавие: prodavam golden redriver |
|
|
| niama kuchenca |
|
| Върнете се в началото |
|
svetlioOoOoO
|
| Пуснато на: 17 Авг 2007 17:11 Заглавие: |
|
|
| za kolko gi prodavash mojeli pic |
|
|
sisi_ms
Местожителство: sofia
|
| Пуснато на: 18 Авг 2007 9:18 Заглавие: |
|
|
| здрасти =) за колко ги продава6 и има ли някъв 6анс да доиде6 до софия евентуално да купя ку4ето |
|
|
svetlioOoOoO
|
| Пуснато на: 18 Авг 2007 19:19 Заглавие: |
|
|
| to i za men e problem da otida do kazanlak zashtoto i az sam ot sofiq |
|
|
vankata
|
| Пуснато на: 20 Авг 2007 21:49 Заглавие: golden redriver |
|
|
sisi_ms написа: здрасти =) за колко ги продава6 и има ли някъв 6анс да доиде6 до софия евентуално да купя ку4ето
Zdravei,Sisi moga da doida do Sofia,imam snimki na kuchencata |
|
|
kucho
|
| Пуснато на: 21 Авг 2007 7:06 Заглавие: |
|
|
А по какво се разбира, че Вашето куче е от тази порода? Има ли родословие? Защото иначе може в бъдеще да се окаже, че малкото кученце приличащо на голдън и взето за да е приятел в игрите на детето, изведнъж се оказва някакво безпородно куче, носещо не до там добър характер.
Правени ли са изследвания на майката и бащата? Как могат да знаят хората, дали родителите нямат сериозна степен на дисплазия, или пък някоя коварна наследствена очна болест и да се окаже, че си купуват куче, което вместо да им носи радост да им носи само грижи?
Драги ми Ванка, развъждането на кучета е отговорна работа !!! |
|
|
vankata
|
| Пуснато на: 21 Авг 2007 13:02 Заглавие: |
|
|
| koito se interesuva na 100% shte nameri nachin da doide do tuk,da vidi dokumentite na roditelite i da si haresa kuchentze.I maikata i bashtata sa ot Kazanluk,taka che problema e v neserioznitzite,tova ne e stoka koiato mogat da ti ia dostaviat do praga i posle da imash pritentzii,tova e jivo sushestvo,koeto triabva da otzenish na miasto.Ima izlyuchenia(za dostavka),samo za hora,koito znaiat kakvo iskat................... |
|
|
kucho
|
| Пуснато на: 21 Авг 2007 14:13 Заглавие: |
|
|
Мдааа, разбирам по това което си написал, че кучетата нямат актове за раждане (родословия).
Нищо обаче не ми отговори за възможностите за проява на сериозни наследствни заболявания, които се откриват на много по-късен етап и единственият вариант да се опитаме да ги ограничим е като правим изследвания на родителите. |
|
|
mirooo
Местожителство: plovdiv
|
| Пуснато на: 22 Авг 2007 20:52 Заглавие: |
|
|
| дай някакъв телефон за връзка попринцип съм заинтересуван от обявата но всичко зависи и от парите които искаш защото... по тела ще ти обясня - много съм отворен имал съм куче преди това и то почина на 10-15 години един доберман кривокрак и тъп като мен моят телефон е нокия: 0886237554 обади се ако искаш :roll: |
|
|
vankata
|
| Пуснато на: 23 Авг 2007 13:07 Заглавие: |
|
|
| :) |
|
|
vankata
|
| Пуснато на: 26 Авг 2007 19:03 Заглавие: golden |
|
|
| *_* |
|
|
vankata
|
| Пуснато на: 26 Авг 2007 19:06 Заглавие: |
|
|
kucho написа: Мдааа, разбирам по това което си написал, че кучетата нямат актове за раждане (родословия).
Нищо обаче не ми отговори за възможностите за проява на сериозни наследствни заболявания, които се откриват на много по-късен етап и единственият вариант да се опитаме да ги ограничим е като правим изследвания на родителите. brato,ako imash niakakuv problem,men ne me interesuva,kuchetata sa hubavi i ako mnogo iskash da gi vidish,zapoviadai... |
|
|
vankata
|
| Пуснато на: 26 Авг 2007 19:08 Заглавие: |
|
|
kucho написа: А по какво се разбира, че Вашето куче е от тази порода? Има ли родословие? Защото иначе може в бъдеще да се окаже, че малкото кученце приличащо на голдън и взето за да е приятел в игрите на детето, изведнъж се оказва някакво безпородно куче, носещо не до там добър характер.
Правени ли са изследвания на майката и бащата? Как могат да знаят хората, дали родителите нямат сериозна степен на дисплазия, или пък някоя коварна наследствена очна болест и да се окаже, че си купуват куче, което вместо да им носи радост да им носи само грижи?
Драги ми Ванка, развъждането на кучета е отговорна работа !!!
priatel,imam kucheta za prodavane ,ako se interesuvash ot tiah,moje da gi vidish,ne mi obiasniavai az kakvo da pravia... |
|
|
kucho
|
| Пуснато на: 27 Авг 2007 8:04 Заглавие: |
|
|
| БратО, на всички ни е ясно че не ти е лесно да си продадеш неродословните кучета, тука около нашия блок също има едни голденоподобни. Ти по колко ги продаваш твойте, та да ти подбия цената |
|
|
vankata
|
| Пуснато на: 27 Авг 2007 10:53 Заглавие: |
|
|
| mi trudno se prodawat , ai mi usraha ciqlata kyshta. ama in4e sa hubawi! |
|