| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
SiSinkAa
Местожителство: Varna
|
| Пуснато на: 13 Авг 2007 18:24 Заглавие: Max новото ми другарче :) |
|
|
| Здравейте. Днес се сдоих с новата си любов. Той се казва Макс, и е на около 45 дена. Утре ще ми го донесат, но смятам да го оставя в магазина няколко дни, за да съм сигурна че от стреса ваксината няма да избие. Вече имам лоши спомени с едно малко бебе сетерче и много се страхувам да не се разболее. Винаги съм си мечтала точно за него, сигурна съм че ще е най-доброто и мило кученце. Поздрави на всички :) |
|
| Върнете се в началото |
|
itavet
Местожителство: sofiq
|
| Пуснато на: 13 Авг 2007 21:32 Заглавие: Re: Max новото ми другарче :) |
|
|
SiSinkAa написа: Здравейте. Днес се сдоих с новата си любов. Той се казва Макс, и е на около 45 дена. Утре ще ми го донесат, но смятам да го оставя в магазина няколко дни, за да съм сигурна че от стреса ваксината няма да избие.
Е това нещо не го разбирам?????
Защо смятате,че новата Ви любов ще се чувства по-добре в магазина, отколкото с Вас у дома Ви?
Защо смятате,че хората от магазина ще носят по-голяма отговорност при временното отглеждане на малкият от Вас?
Защо смятате,че карантината на бебето ще бъде спазена и то ще живее изолирано от други кутрета?
Какви са тия 'избиващи' ваксини....
Не забравяйте думата МАГАЗИН - място за обмен на стока!!!! Там Макс ще е стока, а у Вас ще е Вашата нова любов.....
И вместо да се цупите на 'ужасните' ми забележки и да се чудите как да ми отговаряте - си вземето кученцето / без да го ваксинират магазинерите!/, пуснете ми една лична бележка, за да Ви упътя кой варненски лекар да поеме грижите за здравето на малкият Макс.
И нека той Ви донесе много радост и усмивки!!!
лека вечер |
|
|
@moril
Местожителство: сф
|
| Пуснато на: 14 Авг 2007 9:54 Заглавие: Re: Max новото ми другарче :) |
|
|
itavet написа: SiSinkAa написа: Здравейте. Днес се сдоих с новата си любов. Той се казва Макс, и е на около 45 дена. Утре ще ми го донесат, но смятам да го оставя в магазина няколко дни, за да съм сигурна че от стреса ваксината няма да избие.
Е това нещо не го разбирам?????
Защо смятате,че новата Ви любов ще се чувства по-добре в магазина, отколкото с Вас у дома Ви?
Защо смятате,че хората от магазина ще носят по-голяма отговорност при временното отглеждане на малкият от Вас?
Защо смятате,че карантината на бебето ще бъде спазена и то ще живее изолирано от други кутрета?
Какви са тия 'избиващи' ваксини....
Не забравяйте думата МАГАЗИН - място за обмен на стока!!!! Там Макс ще е стока, а у Вас ще е Вашата нова любов.....
И вместо да се цупите на 'ужасните' ми забележки и да се чудите как да ми отговаряте - си вземето кученцето / без да го ваксинират магазинерите!/, пуснете ми една лична бележка, за да Ви упътя кой варненски лекар да поеме грижите за здравето на малкият Макс.
И нека той Ви донесе много радост и усмивки!!!
лека вечер
ами ДА! |
|
|
SiSinkAa
|
| Пуснато на: 14 Авг 2007 13:36 Заглавие: |
|
|
| Ами преди няколко месеца си взех сетер, както казах, и горкото животинче умря от гана. Беше едва на 38 дена и не го бях извеждала, нямала беше контакт с други животни. Старх ме е да не се разболее и голдънчето ми. Няма да понеса още веднъж да видя малко животинче да страда така. |
|
|
itavet
|
| Пуснато на: 14 Авг 2007 17:35 Заглавие: |
|
|
SiSinkAa написа: Ами преди няколко месеца си взех сетер, както казах, и горкото животинче умря от гана. Беше едва на 38 дена и не го бях извеждала, нямала беше контакт с други животни. Старх ме е да не се разболее и голдънчето ми. Няма да понеса още веднъж да видя малко животинче да страда така.
Най-вероятно не е било гана....но няма да задълбаваме темата!
Вече имаш нов приятел и се отдай на него!
П.С. От мен имаш ПОХВАЛА. Постъпи правилно, че се вслуша в критиката ми!! |
|
|
SiSinkAa
|
| Пуснато на: 19 Авг 2007 6:10 Заглавие: |
|
|
| Ne znam kakvo da pravq molq vi pomognete mi. Ne iska da qde i povyrna malko. Sega legna da spi. Taka stana i s prednoto mi ku4ence, taka se razbolq ne iskam pak ne iskam. Dnes e nedelq i ne znam kakvo da pravq trqbva da fo vodq v obedinena veterinarna klinikia , a predniq pyt tam mi go ubiha.... Kakvo da pravq strah me e :cry: |
|
|
itavet
|
| Пуснато на: 20 Авг 2007 14:38 Заглавие: |
|
|
Ако днес отказва храна - веднага при лекарката Ви!!!!
И ще те помоля по-кротко с коментарите за 'предният път там ми го убиха...'!!!!!! |
|
|
| |