| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Мони
|
| Пуснато на: 30 Юли 2007 7:52 Заглавие: Проблем! |
|
|
| Моята Киара вече е на 5 месеца... и не иска и не може да се научи да пишка в банята... Как ли не я уча! Водя я там, когато я хвана, че се подготвя да ми направи изненада. Но щом влезе вътре, няма никакво желание да действа на показаното място. Когато не съм успяла да я забележа, действам с вестника в "изненадата" и после я водя пак в банята заедно с него. Понякога след това улучва..., но това е твърде рядко... Напоследък като че ли все повече гледа да се отдалечи, когато има нужда , за да не я забележа и да си ходи и цапа, където иска... Въпросът е как най-после да я науча? |
|
| Върнете се в началото |
|
itavet
Местожителство: sofiq
|
| Пуснато на: 30 Юли 2007 11:15 Заглавие: |
|
|
| Навън това куче не се ли извежда? За 5 месечно трябва вече да има някакви навици... |
|
|
@moril
Местожителство: сф
|
| Пуснато на: 30 Юли 2007 13:32 Заглавие: Re: Проблем! |
|
|
Мони написа: Как ли не я уча да пишка! Когато не съм успяла да я забележа, действам с вестника в "изненадата" и... Напоследък като че ли все повече гледа да се отдалечи когато има нужда...Въпросът е как най-после да я науча?
и сега любимото ми: има ли арматура десятка във вестника? :) щото ако няма ефектът е почти нулев...и да...нормално е напоследък все повече да се опитва да се крие когато ще си върши работата ако СЛЕД тази същата работа е "получавала" неодобрение...аз напримерно ако си пишкам където ми скимне и винаги когато го правя някой ми се кара ЕСТЕСТВЕНО че ще гледам да си пишкам КЪДЕТО си искам ама така че никой да не ме види и да не може да ми се кара...а да: относно последния въпрос - зададен е грешно. по-скоро трябва ВЕЧЕ да попиташ: "КАК ДА Я ОТУЧА" ... защото тя ВЕЧЕ Е НАУЧЕНА да го прави на грешното място ... а ако така зададеш въпроса а ние се опитаме дружно да ти помогнем ще трябва да ти зададем поне десетина контролни въпроса за да разберем истински къде е сбъркано при приучаването на кучето към хигиенни навици.... това от своя страна едва ли би могло да стане тук във форума...не и без да се получат недоразумения най-малкото...предлагам среща наживо с куче и стопанче. |
|
|
| |