www.golden-bg.com Форуми www.golden-bg.com
Форум за породата Голдън Ретривър

Запитване за Голдън Ретривър (помощ)
Щракнете тук, за да видите оригиналнaта тема

www.golden-bg.com Форуми -> Говорим си за Голдън Ретривър
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
retreaver

Пуснато на: 10 Юли 2007 11:12    Заглавие: Запитване за Голдън Ретривър (помощ)  

В новооткрият зоомагазин в гр. Русе се продава Голдън Ретривър за 350 лв. На пръв поглед изглежда здраво и лъчезарно, но искам да ви попитам каква е гаранцията да не е някаква смеска, как да разбера че е чиста порода, за да си го закупя. Спрял съм се на зоомагазина, защото не съм много запознат с развъдниците в Русе (даже не знам дали има такива). Моля някой да ми помогне.

Благодаря!!
Върнете се в началото  
Morti:)

Пуснато на: 10 Юли 2007 13:22    Заглавие:  

Никой не може да Ви даде гаранция от магазин.Аз на Ваше място не бих купила кученцето!Много хора вече се опариха от магазини и борси за животни.Потърсете си куче от развъдник,за да сте спокоен какво взимате!

прочетете тук: http://dog.bg/f/index.php?act=ST&f=31&t=1268&s=40ebc73f2ac024c0ce28c6fefa214a1c
Върнете се в началото  
retreaver

Пуснато на: 10 Юли 2007 13:50    Заглавие:  

Благодаря за отговора.
Просто нещата стоят така, че адски много искам да закупя кучето, а в Русе не знам за развъдници. Нямам възможност да ходя до друг град, за да закупя от там. А искам да побързам, защото мъника може да бъде купен от някой друг. :/ В зоомагазина бяха два ретривъра - черен и рижав (голдън?), изглеждаха адски игриви. Сигурно бяха на 2-3 седмици. :)

Таа, да купувам ли? 350 лв. как са за ретривър?
Върнете се в началото  
@moril

Местожителство: сф

Пуснато на: 11 Юли 2007 8:55    Заглавие:  

retreaver написа: Благодаря за отговора.
Просто нещата стоят така, че адски много искам да закупя кучето, а в Русе не знам за развъдници. Нямам възможност да ходя до друг град, за да закупя от там. А искам да побързам, защото мъника може да бъде купен от някой друг. :/ В зоомагазина бяха два ретривъра - черен и рижав (голдън?), изглеждаха адски игриви. Сигурно бяха на 2-3 седмици. :)

ноо яко ... купувай бърже че да не свършат!
Върнете се в началото  
jazzmancho

Местожителство: София

Пуснато на: 11 Юли 2007 12:40    Заглавие:  

retreaver написа:

купувай!! надали са за ретривър, но пък щом са игриви. предполагам и родословието не те интересува. и така пак ще си е твоето любимо съкровище
Върнете се в началото  
retreaver

Пуснато на: 18 Юли 2007 12:19    Заглавие:  

@moril написа: retreaver написа: Благодаря за отговора.

Забелязал съм, че във всяка тема трябва да се отбележите с вашите некомпетентни мнения. Просто не мога да разбера какъв ви е проблема.

Относно кучето - сигурен съм, че е Ретривър, но не знам дали наистина са му бити ваксините. :/
Какво да правя?
Върнете се в началото  
itavet

Местожителство: sofiq

Пуснато на: 19 Юли 2007 9:14    Заглавие:  

Относно кучето - сигурен съм, че е Ретривър, но не знам дали наистина са му бити ваксините. :/
Какво да правя?[/quote]

Как какво да правиш??? Имаш си своето компетентно мнение срещу нашите неКОМПЕТЕНТНИ така,че вземи си купи или черното или рижавото "ретривърче' - действително ще имаш един разкошен домашен любимец!!!!
А за ваксините, незнам какво да ти кажа след като и ти се чудиш...аз кво да правя некомпетентният доктор.....
Сега, лично ти отправям забележка за последното изявление.Ако не ти се е разяснило за какво е този форум ти предлагам да посетиш стотиците форумчета за черно-рижави ретривърчета и да си компетентстваш/егаси!/ на воля!
лек ден
Върнете се в началото  
@moril

Пуснато на: 19 Юли 2007 9:38    Заглавие:  

retreaver написа: @moril написа: retreaver написа: Благодаря за отговора.
350 лв. как са за ретривър?

Забелязал съм, че във всяка тема трябва да се отбележите с вашите некомпетентни мнения. Просто не мога да разбера какъв ви е проблема.

Какво да правя?

aaa сигурно е кръстоска с лабрадор и ретпувъпче! те са толку по 350 горе долу! Аз го познавам този магазинер в Русе...той е доста добър на ретпувъпчетата! Ах...отбелезах се пак! Дано ми върже!
Върнете се в началото  
@moril

Пуснато на: 19 Юли 2007 9:42    Заглавие: Re: Запитване за Голдън Ретривър (помощ)  

retreaver написа: Каква е гаранцията да не е някаква смеска!!

смеска е! за бобъри и за нутрии! ама аз знам и по-добри смески! и не са от най-скъпите смески! има смески за пилета например. с люцерна и тронен кукуруза му и торен червей отгоре става за каймак перфектно!
Върнете се в началото  
itavet

Пуснато на: 19 Юли 2007 17:12    Заглавие:  

:smile82 скъсах се от смески днеска....таратор в чашка с панирано кашкавалче - пирфекната!!!!!
Върнете се в началото  
@moril

Пуснато на: 20 Юли 2007 13:09    Заглавие:  

itavet написа: :smile82 скъсах се от смески днеска....таратор в чашка с панирано кашкавалче - пирфекната!!!!!

ехо Докторе:)) абе ние с теб не е ли удобно да се видим най-накрая да си поклюкаме ли кво ли...ааа...и ми се разгони Мира от вчера....това второ разгонване ли ни е вече...или трето...как беше че вече им обърках сметката...
Върнете се в началото  
itavet

Пуснато на: 22 Юли 2007 18:56    Заглавие:  

Ке се видим бре, а за разгонването ни е второто...то ти с тия твои сметкиииииии.Аре понеделник вторник, ако не заякваш де?! :wink: :lol:
Върнете се в началото  

www.golden-bg.com Форуми -> Говорим си за Голдън Ретривър
Страница 1 от 1