| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
marinela
Местожителство: София
|
| Пуснато на: 01 Юли 2007 22:22 Заглавие: Ето го и нашето златно съкровище |
|
|
От 2 седмици и ние си имаме кученце-казва се Арчибалд и е на 2 месеца и половина.Днес ходихме на първата разходка.Ето и няколко негови снимки :) . :arrow:
|
|
| Върнете се в началото |
|
Morti:)
|
| Пуснато на: 02 Юли 2007 8:54 Заглавие: |
|
|
| Много сладък този малък разбойник бе:)Да ти е жив и здрав и много да се учите :lol: |
|
|
marinela
|
| Пуснато на: 02 Юли 2007 9:14 Заглавие: |
|
|
| А някой може ли да ми даде съвет на тема обучението му-не иска да върви когато сложа повода му-ходи само когато сам реши |
|
|
@moril
Местожителство: сф
|
| Пуснато на: 04 Юли 2007 8:17 Заглавие: |
|
|
съвети в нета едва ли ще доведат до добри резултати. или започнете да тренирате оганизирано към някой клуб където ще Ви помогнат или се обърнете към някой специалист който срещу заплащане ще Ви научи да си общувате вярно с кучето.
поздрави
о.м. |
|
|
marinela
|
| Пуснато на: 04 Юли 2007 10:49 Заглавие: |
|
|
| А бихте ли ми дали кординати на някой който се занимава с това |
|
|
itavet
Местожителство: sofiq
|
| Пуснато на: 04 Юли 2007 17:48 Заглавие: |
|
|
От мен едно усмихнато "добре дошъл!!!" на Арчи и неговата стопанка в нашият форум!!! :D :D
С пожелания да расте жив и здрав, да Ви носи много положителни емоции, а Вие да ГО слушкатееее!!!!!
д-р Чернева |
|
|
marinela
|
| Пуснато на: 04 Юли 2007 18:10 Заглавие: |
|
|
| Много благодаря...! Ще разчитаме изцяло на помоща Ви да расте здраво и щастливо "съкровището" ни... |
|
|
@moril
|
| Пуснато на: 06 Юли 2007 7:58 Заглавие: играчка... |
|
|
marinela написа: А бихте ли ми дали кординати на някой който се занимава с това
едно от многото правила:
ИГРАЧКИТЕ СА ПРИ КУЧЕТО САМО КОГАТО ТИ СИ ПРИ НЕГО И ГИ ПОЛЗВАТЕ ЗА СЪВМЕСТНА ИГРА. ПРЕЗ ОСТАНАЛОТО ВРЕМЕ ИГРАЧКАТА Е ТАБУ ЗА НЕГО! |
|
|
marinela
|
| Пуснато на: 06 Юли 2007 16:53 Заглавие: |
|
|
| Благодаря за съвета с играчките!А кординати на някой ,който би ни научил как да възпитаваме кученцето?Информацията относно възпитанието е огромна и противоречива и за човек,който не разбира като мен е невъзможно да отсее правилното от неправилното...Определено имам нужда от помощ! |
|
|
Remus
|
| Пуснато на: 10 Юли 2007 0:32 Заглавие: |
|
|
привет!
зачетох се тук, но за играчките може да се поспори...
Споделям опит, който при нас работи-играчките са винаги на разположение, в резултат кучето въобще не разви лоши навици да гризе тапети килими обувки чехли....В същото време смея да кажа че е послушно, от 6 месечен ходим на инструктаж по два пъти в месеца, а през ден се тренираме да затвърдяваме наученото.Успех! |
|
|
@moril
|
| Пуснато на: 11 Юли 2007 8:54 Заглавие: |
|
|
Remus написа: привет!
зачетох се тук, но за играчките може да се поспори...
Споделям опит, който при нас работи-играчките са винаги на разположение, в резултат кучето въобще не разви лоши навици да гризе тапети килими обувки чехли....В същото време смея да кажа че е послушно, от 6 месечен ходим на инструктаж по два пъти в месеца, а през ден се тренираме да затвърдяваме наученото.Успех!
@ремус...това че при вас които и да сте вие номера с играчките води пак според вас до нещо положително не значи че следва да коментирате ПРАВИЛОТО. пожелавам ви на вас всичко най-хубаво и поздрави на инструктора ви на вас. от много съветници като вас които и да сте вие хората само страдат и в добрия случай стигат до ветеринарния кабинет. не ми отговаряйте защото отговорът ви които и да сте вие ще бъде безапелацонно изтрит и отпратен в небитието където си му е мястото.
с пожелание за успешен ден на всички вас:
о.м. |
|
|
Remus
|
| Пуснато на: 12 Юли 2007 23:34 Заглавие: |
|
|
ОК, отговорът ми не ви интересува, но според мен човек се учи докато е жив! Застанете ли на позицията "всичко знам", може само да загубите. Може още да попрочетете...
желая ви всичко най-хубаво, радвайте се на живота |
|
|
@moril
|
| Пуснато на: 13 Юли 2007 15:00 Заглавие: |
|
|
Remus написа: ОК, отговорът ми не ви интересува, но според мен човек се учи докато е жив! Застанете ли на позицията "всичко знам", може само да загубите. Може още да попрочетете...
желая ви всичко най-хубаво, радвайте се на живота
благодаря. радостта ми избликна още в края на вашето проникновено писание...пръц!
:smile82 |
|
|
Remus
|
| Пуснато на: 13 Юли 2007 15:41 Заглавие: |
|
|
Не се чудете, че в БГ всичко е по две-два Синода, два клуба за голдъни....съжалявам, надявах се тук да намеря съидейници...
Така само отблъсквате хората, които не са "богопомазани " да админстват....Дерзайте, някой ден....ще се сетите. А дотогава ни отпращайте към как ги наричате - правилните или правоверните...а, да праведните....Бай-бай |
|
|
DilQRa
|
| Пуснато на: 13 Юли 2007 15:47 Заглавие: |
|
|
| :wink: Да ви е честито кученцето! Аз имам от няколко дни една сладуранка на 3 месеца и половина, като проблемът с разходките е същият. Много я мързи да излизаме горката, свикнала е с чершафчетата за еднократна употреба вкъщи и й се вижда безмислено да слиза чак до долу пред блока. :D Вчера я изкарах на по-дълга разходка и като се закучи,гледайки ме обвинително не й обръщах много внимание. Из книжките пише че докато не си свършат работата не трябва да се прибират за да знаят за какво излизат. Понаучи се сякаш ама има още мнооого за учене... Успех с вашия приятел! :) |
|
|
| |