| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
gmar
|
| Пуснато на: 11 Юни 2007 12:00 Заглавие: смесено хранене |
|
|
Здравейте! Моля ви за съвет. Храним нашият Майк с Роял Канин за бебета и един път в деня му даваме оризче с месце и зеленчуци или нещо подобно подходящо за него .Въпросът ми е трябва ли да се намали количеството на сухата храна. Бебчо на 23.06.2007г ще стане на 3 месеца
Благодаря ! |
|
| Върнете се в началото |
|
itavet
Местожителство: sofiq
|
| Пуснато на: 11 Юни 2007 14:15 Заглавие: |
|
|
| След като храните кутрето с гранулирана храна на Royal Canin не е необходимо да му давате и готвена храна.Ако държите да му давате и готвено, Да трябва да намалите количеството на гранулите. |
|
|
savi84
|
| Пуснато на: 23 Окт 2007 13:04 Заглавие: |
|
|
| az sa6to mu davam na roial canin starter pupy za ku4eta do 2meseca,a tq sega na 25 stava na 2 meseca,no problema mi e 4e vseki mi kazva razli4en gramaj koito triabvada mu davam.Zapo4nah da mu davam 4 pati na den po 50g,no ne bilo taka davah mu ia v prodaljenie na 10 dni,sled tova mi kazaha,4e triabvalo za celia den ob6to 50g.zapo4nah postepenno da mu namaliavam hranata dokato stigna do 5ag..Ot dva dni mu davam 50g za celiq den,no to otslabna i reurcata mu se b roiat i se pritesniavam,spodelih go s veterinarnata d-ka i tq mi dade niakakav pastet junior vzeh dve opakovki ednata einiat den mu ia vklu4ih + tripati hranene s granulite i drugata konserva na drugia den.Tq ostana taka po dovolna,no v internet gledah niakakva tablica za rejima na hranene i tam pi6e 4e hranata na roial canin starter pupy za ku4e koeto dostiga kg.25-30kg da mu se dava za celia den 280g.Neznam kakvo da pravq :cry: |
|
|
J
Местожителство: София
|
| Пуснато на: 23 Окт 2007 14:52 Заглавие: |
|
|
избери си една тема и пиши само в нея,моля.
не мисля че е необходимо на едно и също нещо да се отговаря по няколко пъти.
Благодаря ти за разбирането |
|
|
| |