www.golden-bg.com Форуми www.golden-bg.com
Форум за породата Голдън Ретривър

дайте ми съвет
Щракнете тук, за да видите оригиналнaта тема

www.golden-bg.com Форуми -> Ветеринарят отговаря
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
gmar

Пуснато на: 08 Юни 2007 10:47    Заглавие: дайте ми съвет  

Здравейте! От два дена си имаме голдънче на 2,5 месеца .
Бебчето е хранено след отбиването от мама с Роял Канин за бебета, накисната във вода ..Ние продължихме по същия начин , но решихме след втория ден у дома да не му я киснем повече храната .Направи ми впечатление , че когато ака има по малко кръвчица (след като спряхме да я киснем).Много се притеснявам и Ви моля да ми кажете възможно ли е да е от храната , че е твърда или да отиваме на лекар? Много е жизнен пупчо и няма никакви други оплаквания .

Благодаря предварително !
Върнете се в началото  
desi6

Пуснато на: 08 Юни 2007 13:08    Заглавие:  

Аз лично бих се консултирала с лекар, вместо да изчаквам и гадая каква е причината.Дори и да не е нищо тревожно, което от сърце ви пожелавам, ще сте много по-спокойни.Успех! :smile9
Върнете се в началото  
gmar

Пуснато на: 08 Юни 2007 13:20    Заглавие:  

много благодаря, бихте ли ми казали мога ли в сухата храна мога ли да прибавя малко кисело мляко
Върнете се в началото  
desi6

Пуснато на: 08 Юни 2007 16:37    Заглавие:  

Сигурно може, но ако я яде и без мляко -защо ? Винаги трябва да има прясна вода,до която да има достъп.
Върнете се в началото  
gmar

Пуснато на: 11 Юни 2007 8:43    Заглавие:  

Вече всичко е наред! Явно е било от смяната на храната (от мека на твърда), вече ядем и оризче с пилешко месо и май сухата не ни харесва много .
Трябва ли да се намали количеството на сухата храна , ако един път на ден яде друга храна ?
Върнете се в началото  
itavet

Местожителство: sofiq

Пуснато на: 11 Юни 2007 14:21    Заглавие:  

Съветваме ви да не храните кучето с готвено , след като вече е свикнало с гранули. Сега е малко и още ви е интересно да му готвите и да го глезите, но като порасне трябва само за него да готвите поняколко пъти седмично и няколко часа......Освен това трябжа допълнително да му се дават различни добавки и витамини, ако е на готвено,да бъде разнообразно и т.н.....преценете сами.
Върнете се в началото  
gmar

Пуснато на: 11 Юни 2007 15:12    Заглавие:  

Благодаря за съвета. Само едно от храненията му заместваме с различна от сухата храна , не е ли добре това и трябва ли да намалим грамажа на сухата
Върнете се в началото  
Benyb

Пуснато на: 11 Юни 2007 16:47    Заглавие:  

А защо решихте,че трябва да смесвате суха и готвена храна?Роял Канин е напълно достатъчен за кученцето,не се лъжете по това,че на вкус готвената му харесва повече-сухата храна си има всички добавки,от които то се нуждае.
Върнете се в началото  
gmar

Пуснато на: 12 Юни 2007 7:47    Заглавие:  

Благодаря!
Върнете се в началото  

www.golden-bg.com Форуми -> Ветеринарят отговаря
Страница 1 от 1