Safira
|
| Пуснато на: 17 Май 2007 10:49 Заглавие: Лиза |
|
|
здравейте :wink:
скоро си взех ретривърче,на 40 дена е .прекрасно животно.с родословие и всичко...
отдавна съм голям фен на породата :) и тъй като ми починаха две кучета(немски овчарки)...едното на 16,другото на 14 години(и знаете...обичта към животните...навика за грижата...)се реших и си взех.пък и живея в центъра в къща,има огромен двор,а и сме между два парка...е условия има.както и да е.много съм впечатлена от животното,както казах кучета сме гледали ,от както се помня...но все пак...вие ,които сте наясно с навиците на породата и имате представа от нуждите на едно малко кученце,бихте ли ми препоръчали нещо по-специално в грижите и най-вече възпитанието...?тъй като се занимавам и с фотография и постоянно имам възможност да съм сред природа и паркове ..бе навън...исках да попитам за възпитанието на кученцето(нещо специално към породата )...то е ясно,че е много малка,но ми прави впечатление,че много възприема.нещо ,което забраниш(е два пъти поне де :D ) не повтаря повече,отговаря си на името,знае си да сяда,кога да кротува и кога да играе(палава е иначе )...та...
да...пропуснах да кажа,че се казва Лиза :)
също ми беше интересно дали се събирате някъде,поддържа ли се такъв вид комуникация?(вероятно тема си има...ама а де! )
наистина съм много щастлива,разкошни животни!
благодаря Ви за вниманието и поздрави от нас :) :) |
|