www.golden-bg.com Форуми www.golden-bg.com
Форум за породата Голдън Ретривър

Лиза
Щракнете тук, за да видите оригиналнaта тема

www.golden-bg.com Форуми -> Говорим си за Голдън Ретривър
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Safira

Пуснато на: 17 Май 2007 10:49    Заглавие: Лиза  

здравейте :wink:
скоро си взех ретривърче,на 40 дена е .прекрасно животно.с родословие и всичко...
отдавна съм голям фен на породата :) и тъй като ми починаха две кучета(немски овчарки)...едното на 16,другото на 14 години(и знаете...обичта към животните...навика за грижата...)се реших и си взех.пък и живея в центъра в къща,има огромен двор,а и сме между два парка...е условия има.както и да е.много съм впечатлена от животното,както казах кучета сме гледали ,от както се помня...но все пак...вие ,които сте наясно с навиците на породата и имате представа от нуждите на едно малко кученце,бихте ли ми препоръчали нещо по-специално в грижите и най-вече възпитанието...?тъй като се занимавам и с фотография и постоянно имам възможност да съм сред природа и паркове ..бе навън...исках да попитам за възпитанието на кученцето(нещо специално към породата )...то е ясно,че е много малка,но ми прави впечатление,че много възприема.нещо ,което забраниш(е два пъти поне де :D ) не повтаря повече,отговаря си на името,знае си да сяда,кога да кротува и кога да играе(палава е иначе )...та...
да...пропуснах да кажа,че се казва Лиза :)
също ми беше интересно дали се събирате някъде,поддържа ли се такъв вид комуникация?(вероятно тема си има...ама а де! )

наистина съм много щастлива,разкошни животни!

благодаря Ви за вниманието и поздрави от нас :) :)
Върнете се в началото  
Safira

Пуснато на: 17 Май 2007 17:08    Заглавие:  

явно отговор няма да има :cry:
Върнете се в началото  
sneja

Пуснато на: 18 Май 2007 21:58    Заглавие:  

Здрасти...аз не мога да отговоря на въпросите ти, защото моето сладко зверче е на 3 месеца...и за пръв път гледам куче :)
Но определено мога да кажа че по красиви и умни животни не съм срещала..е няма спор че на белите сме царе.Просто не съществува беля която да не сме направили. Но по хуаво нещо от това да се пребереш след работния ден ( в които си прекарал безброй часове с идиоти и си изхабил безкрайно много нерви)..и малкото бебешоче те чака на вратата и да поскача от щастие ... не съществува:)
Всичко ми минава..и първото нещо е да си поиграем и да се нахраним :)
А за другуто...чалай отговор от по - опитните :)
Върнете се в началото  

www.golden-bg.com Форуми -> Говорим си за Голдън Ретривър
Страница 1 от 1